Idei pentru organizarea unei petreceri perfecte în grădina ta

Advertorial
Marti, 21 Septembrie 2021, ora 16:00
5351 citiri
Idei pentru organizarea unei petreceri perfecte în grădina ta
pavilion FOTO: Shutterstock.com

Nu ai nevoie de motive pentru a-ți invita prietenii apropiați sau familia la o petrecere în aer liber. O astfel de reuniune în grădină se bazează pe mâncare bună, băuturi reci, delicioase și, mai ales, deloc de neglijat, pe un decor frumos. Combinate inteligent, aceste elemente creează o atmosferă caldă și prietenoasă. Iată câteva idei care să te ajute să realizezi o petrecere de neuitat.

Pavilionul, aliatul tău din grădină

Evident, grădina este personajul principal al acestei aventuri. Fiecare detaliu și element de decor contează. Indiferent de anotimp sau vreme, un pavilion este un aliat de nădejde în grădina ta. Acesta are avantajul de a fi ușor de montat și îl poți refolosi și cu alte ocazii. De exemplu, copiii tăi vor fi încântați să îl transforme într-un loc de joacă sau, de ce nu, o fortăreață. De asemenea, poate fi decorat în orice stil îți dorești, indiferent că este boho, clasic sau romantic, în funcție de tematica petrecerii.

Așadar, un pavilion potrivit este:

  • ușor de montat și demontat;
  • realizat din materiale textile durabile;
  • rezistent la intemperii;
  • dotat cu ferestre;
  • poate fi folosit și cu alte ocazii;
  • dotat cu plasă de țânțari.

Așadar, optează pentru un pavilion potrivit gradinii tale, iar apoi distrează-te decorându-l în funcție de creativitatea și dorințele tale.

Iluminatul, prietenul de nelipsit

Cine spune grădină spune copaci, iar aceștia pot fi un suport bun în decorarea unei petreceri. Folosește ghirlande de lumini suspendate, căci seara vor oferi o atmosferă feerică, boemă.

Alege lampadare suspendate din hârtie de orez, atârnate de crengile copacilor. Acestea sunt o opțiune excelentă pentru a îndulci și relaxa atmosfera petrecerii tale. Este și cazul lumânărilor și felinarelor aranjate pe masă, pentru a aduce un plus de căldură și convivialitate.

Barul, elementul cheie

Colțul cu băuturi este unul dintre elementele cheie ale unei petreceri de succes organizate în grădină. Ar trebui să fie practic, dar și bine decorat. Pentru o notă de simplitate, optează pentru o masă de grădină, acoperită cu un material natural, precum inul sau bumbacul. Este foarte potrivită pentru a găzdui paharele și băuturile.

Poți lua în considerare și dozatoare din sticlă pentru a servi limonadă sau boluri mari, simple și delicate pentru cocktailurile de casă. Pentru a depozita cuburile de gheață, vinurile și berea, poți atârna, pur și simplu, găleți vopsite în diferite culori pe ramurile unui copac. Acest lucru va accentua stilul minimalist, creativ și original.

Masa, scena principală

Cea mai mare parte a petrecerii are loc în jurul mesei. Așadar, va trebui să o decorezi într-un stil primitor, pentru ca toți invitații să se simtă în largul lor. În funcție de tematica evenimentului, poți alege culori vii, strălucitoare, de la galben curry la roz, poți opta pentru tonuri reci și pale, precum albastru pastel sau verde mentă, sau poți merge pe un stil minimalist, în culori naturale, precum alb, crem sau bej.

Culoarea feței de masă trebuie să se potrivească cu cea a tacâmurilor alese sau poți opta pentru unele cu mânere înflorate, vesele. Poți decora masa cu candelabre aurii și flori proaspete, dacă alegi un stil mai romantic. Pentru a fi original, de ce să nu-ți folosești creativitatea colectând borcane și sticle transparente sau colorate? Apoi folosește-le pentru lumânări parfumate plutitoare și flori, pentru a aduce o atingere boemă mesei tale. Folosește-te de natura înconjurătoare și înfrumusețează-ți masa cu frunze uscate sau verzi.

Și nu în ultimul rând, creează o zonă liniștită, în care oaspeții să se poată relaxa după servirea mesei. Amplasează în pavilion sau sub un copac o canapea comodă, cu perne confortabile și pături moi. Lasă-ți creativitatea să lucreze și bucură-te pe deplin de o petrecere minunată alături de cei dragi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#pavilion, #pavilion gradina, #amenajare gradina , #stiri life style