In plina forma la 90 de ani. Clint Eastwood va produce, va regiza si va juca intr-un nou film

Sambata, 03 Octombrie 2020, ora 12:20
5504 citiri
In plina forma la 90 de ani. Clint Eastwood va produce, va regiza si va juca intr-un nou film

Clint Eastwood, in varsta de 90 de ani, pregateste un nou film, "Cry Macho", pe care il va produce, regiza si in care va juca, potrivit mass-media americane.

Data inceperii filmarilor sau lansarea in salile de cinema nu au fost anuntate, dar "Eastwood a inceput deja sa caute locuri pentru filmari", a dezvaluit site-ul Deadline.

Eastwood, care va implini 90 de ani in mai, este cunoscut pentru capacitatea sa de a filma rapid, adesea o singura dubla sau doua pe scena - si incadrandu-se in buget, scrie Variety.

Scenariul pentru "Cry Macho", care nu a primit inca unda verde de la Warner Bros., a fost scris de N. Richard Nash, autor al romanului cu acelasi nume din anii 1970, cu Nick Schenk, scenarist care a lucrat deja cu Clint Eastwood la "Gran Torino" (2008) si la "The Mule" (2018).

Filmul urmareste povestea unei vedete de rodeo, devenit crescator de cai, care accepta o misiune incredintata de un fost angajator: sa mearga in Mexic pentru a-l aduce pe fiul acestuia din urma care traieste cu o mama alcoolica si sa-l readuca in Texas, de cealalta parte a frontierei.

Potrivit presei de la Hollywood, Arnold Schwarzenegger ar fi urmata sa joace rolul principal din "Cry Macho" in 2011, dupa mandatele sale in calitate de guvernator al Californiei, dar proiectul a fost anulat atunci.

Nascut in 1930, Clint Eastwood are la activ mai mult de 50 de filme si si-a inceput cariera cu mici roluri in anii 1950 inainte de a deveni celebru.

Anul trecut, a lansat controversatul "Richard Jewell". Lungmetrajul a fost primit divers de critica si si-a atras reprosuri pentru ca a prezentat un jurnalist fara scrupule care schimba favoruri sexuale pe informatii.

In anii 1960, trilogia western a lui Sergio Leone care l-a facut celebru la nivel mondial a fost criticata pentru violenta gratuita. Cativa ani mai tarziu, Eastwood a fost acuzat de fascism pentru rolul de politist-justitiar in "Inspectorul Harry", apoi pentru "American Sniper" in 2014.

A primit Oscarul pentru "cel mai bun regizor" si "cel mai bun film" - "Necrutatorul" in 1993 - si din nou aceleasi statuete pentru "Million Dollar Baby" in 2005. A fost recompensat, de asemenea, cu Palme D'or la Festivalul de Film de la Cannes pentru intreaga cariera.

Eastwood a anuntat ca nu va mai juca odata cu rolul din "Gran Torino" in 2008. Totusi, a reaparut in fata camerei patru ani mai tarziu in "Lovitura cu efect" si apoi in "The Mule", 2018.

Ilie Năstase, despre decizia Simonei Halep: ”Nici nu mă interesează să cunosc acest motiv”
Ilie Năstase, despre decizia Simonei Halep: ”Nici nu mă interesează să cunosc acest motiv”
Filmul documentar intitulat Nasty, despre viaţa şi cariera primului număr 1 mondial din tenis, Ilie Năstase, a fost lansat, marţi, în prezenţa unor nume mari ale sportului mondial precum...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Clint Eastwood, #producator, #regizor, #Cry Macho, #Film , #stiri life style