Life.ro: Filme cu final neasteptat: 5 recomandari pe care ar fi bine sa nu le ratezi

Duminica, 19 Iulie 2020, ora 08:01
7629 citiri
Life.ro: Filme cu final neasteptat: 5 recomandari pe care ar fi bine sa nu le ratezi

Atunci cand te intreaba cineva care este filmul tau preferat, ce spui? Sigur pe lista se afla pelicule care ne surprind prin intriga lor sau prin finalul neasteptat. Cele mai bune filme cu final neasteptat sunt acelea pe care multi dintre noi am vrea sa le revedem la nesfarsit in incercarea de a descoperi acel ceva care ne-a scapat prima data. Dar care sunt acestea?

Noi v-am pregatit, mai jos, 5 filme cu final neasteptat, pelicule care s-au afirmat cu nenumarate review-uri excelente:

Tell No One (Ne le Dis a Personne), 2006

In urma cu opt ani sotia lui Alexandre Beck a fost omorata de un criminal in serie. Alex nu a putut trece peste acest episod si s-a afundat in munca. In curand alte doua victime vor fi gasite la locul crimei si toate indiciile se indreapta catre Alex. Situatia se complica si mai mult cand, in aceeasi zi, Alex primeste infor-matii potrivit carora sotia lui ar fi in viata si amandoi se afla in pericol.

Acesta este filmul psihologic cu detectivi, perfect pentru oricine stie sa-i acorde atentia cuvenita.

Mindhunters, 2004

Sapte viitori agenti FBI dau testul final pe o insula indepartata. Rezultatul va arata cine va fi primit in de-partamentul "Mindhunters", cel in care lucreaza cei care pot compila portretul psihologic complet al orica-rui criminal. Testul devine real cand un criminal adevarat apare pe insula si nimeni nu stie cum arata. Vor reusi supravietuitorii sa-l gaseasca pe maniacul ce-si calculeaza fiecare actiune si nu face nici o greseala?

Stay, 2005

Un student, Henry Letham, se afla in pragul unei crize nervoase asa ca-i spune psihiatrului sau, Sam Foster ca vrea sa se sinucida. Pentru a-l impiedica pe Hanry sa o faca, medicul porneste intr-o calatorie alaturi de el, in jurul orasului, insa, in curand, incepe sa se scufunde in iluziile sale de cosmar. Acesta este un film de atmosfera care te va lasa fara cuvinte.

The Usual Suspects, 1995

O multime de oameni morti sunt descoperiti pe unul dintre navele de transport ancorate in portul orasului New York. Nimeni nu stie cum au murit. Un investigator accepta cazul si il interogheaza pe unul dintre supravietuitori. Acesta isi spune intreaga poveste care porneste de la sectia de politie unde a intalnit patru criminali de cariera. Acesta este filmul perfect ce merita vazut pentru finalul sau socant.

Murder on the Orient Express, 20177

O crima misterioasa se petrece intr-unul dintre cele mai luxoase trenuri din Europa. Toti pasagerii sunt suspecti. Un stimat detectiv, Hercule Poirot, incepe investigatiile pentru a rezolva acest puzzle misterios. Trebuie sa gaseasca criminalul inainte ca acesta sa faca urmatoarea victima. Acest film este o adaptare ex-celenta dupa cartea scriitoarei Agatha Christie, regina romanelor cu detectivi.

Articol realizat de Life.ro.

Cum arată la 57 de ani una dintre cele mai apreciate actrițe din anii 1990 FOTO
Cum arată la 57 de ani una dintre cele mai apreciate actrițe din anii 1990 FOTO
Născută în Hawaii, Tia Carrere, pe numele ei real Althea Rae Duhinio Janairo, a devenit celebra odată cu rolul Cassandra Wong din "Wayne's World" și "Wayne's World 2". Au urmat rolul Junno...
Descoperiri cutremurătoare și o amenințare existențială. Serialul fenomen de pe Netflix care i-a cucerit în scurt timp pe români VIDEO
Descoperiri cutremurătoare și o amenințare existențială. Serialul fenomen de pe Netflix care i-a cucerit în scurt timp pe români VIDEO
Disponibil pe Netflix de la 21 martie, serialul SF ”Problema celor 3 corpuri” a ajuns în scurt timp în topul preferințelor românilor. ”Peste continente și decenii, cinci prieteni...
#Film, #serial, #actor, #detectiv, #medic , #stiri life style