Manichiura este o carte de vizita pentru oricine! Tu ce alegi intre oja semipermanenta si gelul UV?

Advertorial
Joi, 29 Octombrie 2020, ora 18:23
11294 citiri
Manichiura este o carte de vizita pentru oricine! Tu ce alegi intre oja semipermanenta si gelul UV?

Cu siguranta stii deja cat de greu este sa-ti lasi unghiile sa creasca, fara a sfarsi prin a se rupe sau a se crapa. Insa te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai bune modalitati prin care iti poti ajuta unghiile sa capete un aspect cat mai ingrijit? Este clar, oja clasica nu protejeaza unghiile impotriva ruperii, dar cea semipermanenta si gelul UV da.

Gelul se aplica direct pe unghia naturala, iar apoi este modelat si lasat sa se intareasca sub o lampa UV. Odata cu terminarea acestui proces, unghiile tale naturale vor fi protejate de stratul de gel, care poate fi decorat in functie de preferintele tale.

Oja semipermanenta, in schimb, are cateva caracteristici care o situeaza intre gelul UV si oja clasica. Aceasta detine consistenta unei oje normale si se poate aplica cu aceeasi usurinta, in patru straturi: baza, doua straturi de culoare si stratul superior.

Cu toate acestea, fiecare strat trebuie lasat sa se intareasca sub lumina lampii UV, asa cum se procedeaza si in cazul gelului UV. La final, vei obtine unghii frumoase, stralucitoare si cu aspect sanatos.

Ce alegi intre oja semipermanenta si gel UV?

Ambele produse iti permit sa obtii o manichiura extrem de rezistenta in timp. Prin urmare, manichiura va trebui sa fie refacuta abia atunci cand unghiile vor incepe sa creasca de la baza. In teorie, atat oja semipermanenta, cat si gelul UV rezista la fel de bine pe unghii.

In realitate, dupa doua saptamani, cea semipermanenta incepe sa-si piarda usor din stralucire si uniformitate, iar acest lucru te va indemna sa-ti doresti o noua manichiura.

O alta diferenta dintre cele doua produse apare atunci cand unghia naturala incepe sa devina vizibil crescuta. In aceasta situatie, oja semipermanenta trebuie sa fie complet curatata. Apoi, iti vei putea realiza o noua manichiura, prin aplicarea celor patru straturi de produs.

Prin comparatie, unghiile cu gel nu trebuie sa fie curatate pentru a-ti putea reface manichiura. Este de ajuns sa acoperi baza unghiei, atunci cand aceasta a crescut prea mult. In functie de necesitatile tale, ambele modalitati ofera anumite avantaje.

Descopera avantajele celor doua produse pentru unghii

Oja semipermanenta poate fi aplicata mai rapid si mai simplu, in comparatie cu gelul UV. Posibilitatile de culori sunt nelimitate, iar rezultatul este similar cu cel al ojei clasice. Cu toate ca si produsele semipermanente ofera protectie unghiilor, gelul UV este un scut mai puternic impotriva factorilor care pot dauna acestora. Ambele produse sunt rezistente in timp si nu sunt predispuse la ciobire.

Aspectul unghiilor joaca un rol important in ziua de astazi si actioneaza ca o adevarata carte de vizita. Manichiura dezvaluie informatii despre personalitatea oamenilor si despre atentia pe care o acorda pentru ingrijirea personala.

Acesta este motivul pentru care toate femeile ar trebui sa aiba grija ca manichiura lor sa fie mereu intacta, indiferent daca aleg manichiura obtinuta cu ajutorul gelului UV sau manichiura semi. In fond, ceea ce conteaza cu adevarat este ca mainile oricarei doamne si domnisoare sa fie intotdeauna cat mai prezentabile!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
#oja semipermanenta, #manichiura, #manichiura semipermanenta , #stiri life style