Placi de indreptat parul - Caracteristici importante

Advertorial
Marti, 15 Decembrie 2020, ora 12:27
8707 citiri
Placi de indreptat parul - Caracteristici importante
Foto: pixabay.com

Fiecare femeie care tine cont de aspectul sau fizic si care isi doreste sa arate foarte bine in orice moment al zilei,cu siguranta stie deja faptul ca o placa de indreptat parul de inalta calitate reprezinta cea mai buna solutie pentru o coafura reusita.

Aceste produse au evoluat destul de mult in ultimii ani, incat nu ai cum sa nu gasesti un produs care sa fie pe placul tau. In mediul online vei gasi o multime de variante interesante, chiar daca alegerea poate fi destul de dificila la inceput.

Exista totusi cateva detalii pe care le poti lua in calcul, astfel incat sa faci o alegere optima! Primul lucru pe care ar trebui sa il ai in vedere atunci cand esti pe cale de achizitiona o placa de indreptat parul este materialul din care e fabricata plac.

Exista placi din ceramica, sticla, metal, turmalina sau titanium, iar pretul acestor produse este de cele mai multe ori stabilit de catre materialele utilizate in procesul de fabricare.

Placile din sticla sau din metal sunt produse accesibile ca pret insa se incalzesc destul de greu si sunt acoperite cu un strat de vopsea care se poate deteriora, iti poate agata parul sau nu iti protejeaza parul vopsit la fel de bine.

Placa este un accesoriu care nu lipseste niciodata din trusa de ingrijire personala a fiecarei femei care are grija de aspectul fizic.

Este aroma de nadejde atunci cand vine vorba despre parul rebel, ondulat, carliontat sau cel care se umfla dupa fiecare uscare.

Este de la sine inteles faptul ca placile de pe piata arata destul de asemanator insa acest lucru nu inseamna ca nu exista cateva detalii care fac diferenta dintre un produs de inalta calitate si unul slab calitativ.

Cel mai mare avantaj al placii de indreptat parul este fara doar si poate, puterea. Acestea sunt singurele care imblanzesc buclele crete, dese si firul gros.

Poate ca de aceea placile de indreptat sunt foarte populare in randul persoanelor care au o podoaba capilara bogata. Datorita faptului ca toate placile de indreptat parul utilizeaza un design de tip cleste, acestea sunt foarte usor de utilizat.

Alege dimensiunea placii de par in functie de lungimea parului tau

Pe piata gasim modele de placi late care au 2 - 2,5 cm ideale pentru parul scurt, in timp ce placile de par de 3 cm sau mai mult sunt recomandate pentru parul lung sau mediu.

Chiar daca vei gasi pe piata o multime de variante foarte ieftine, cel mai bine ar fi sa alegi mereu un produs de inalta calitate, mai ales avand in vedere faptul ca vorbim totusi despre propriul par. Produsele ieftine nu vor face altceva decat sa il distruga iar tu vei ramane cu probleme pe care nu le poti remedia decat cu ajutorul unei tunsori, ceea ce cu siguranta nu iti doresti.

Majoritatea placilor de par care sunt fabricate din ceramica, prezinta o eficienta superioara. Materialul acesta este foarte apreciat.

Pe langa faptul ca se incalzeste imediat, isi pastreaza caldura mai mult timp, sunt foarte rezistente.

Poti selecta temperatura de lucru dar si alte reglaje in functie de tipul tau de par

Daca firul de par gros necesita uneori chiar si peste 200 de grade pentru a fi indreptat, parul fragil si subtire are nevoie de o temperatura chiar de sub 90 de grade uneori pentru evitarea deteriorarii sale.

De cele mai multe ori, in mediul online gasim modele de placi de par care prezinta reglaje de la 140-150 de grade deoarece temperatura aceasta este una optima pentru tipul de par normal.

Fiecare persoana care are un par sensibil necesita atentie suplimentara. Asadar, alege produsul dorit in functie de propriile necesitati, astfel incat sa nu ai parte de nicio surpriza neplacuta si sa alegi o placa de par care sa insuseasca toate caracteristicile pe care le cauti!

Din moment ce optezi pentru calitate superioara, este imposibil sa nu gasesti ceea ce cauti si sa nu ai parte de rezultate pe masura asteptarilor tale!

In plus, poti gasi o multime de oferte interesante de care poti profita atunci cand ai nevoie!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#par, #indreptare par, #placa par , #stiri life style