Tehnologia din Spatele Cazinoului Live

Advertorial
Luni, 13 Decembrie 2021, ora 17:49
5242 citiri
Tehnologia din Spatele Cazinoului Live
jocuri noroc FOTO: pexels.com

Cazinourile Live sunt o formă relativ nouă de joc dar reprezintă cel mai fidel acțiunea dintr-un cazino fizic. Cu toate acestea, jucătorul poate să pună un pariu din confortul propriei case și cazinourile live pot oferi un procentaj de payback mai bun către jucători comparativ cu alte tipuri de jocuri de cazino.

Deși unii afirmă că doar sloturile au un RTP mai bun, alții consideră jocurile de masă mai profitabile în ciuda avantajului consacrat deținut deținut de casă. Însă, statisticile arată că per total cazinourile live și cazinourile fizice au aproape aceleași procentaje de payback sau plată către jucători.

Cazinourile live populare la scară globală folosesc softul producătorilor lideri pe piața de gaming de cazinou precum Playtech, Amaya Gaming, Microgaming și Realtime Gaming.

Aspectul care face aceste jocuri așa de atractive este faptul că jocurile sunt conduse în timp real de un dealer uman și jucătorii pot participa în joc cu ajutorul unei console de pe calculatorul lor. În cazul în care au întrebări sau au nevoie de ajutor, au la dispoziție live chat printre celelalte funcții disponibile.

Tranzacțiile fizice făcute de dealer sunt traduse în date folosite de soft sau, mai exact, de către dispozitivul OCR - Recunoașterea Optică a Caracterelor. Tehnologia aceasta permite ca fiecare mișcare fizică, inclusiv amestecarea cărților, învârtirea ruletei, distribuirea mâinilor să fie transformată în date cu format electronic.

Acesta permite jucătorului să participe la acțiunea din cazinou fără să observe vreo diferență între dealerul de cazino live și cel dintr-un cazinoul fizic. În plus, rezultatele jocurilor sunt determinate de un om în loc de un proces automatizat.

Componentele cheie ale cazinourilor live

Camerele

Este evident că acestea sunt critice pentru transmiterea cu succes a jocurilor live. Tehnologia de ultima generație face posibilă folosirea de camere mai mici și mai puternice pentru cazinouri.

Unitatea de Control a Jocului

Această unitate este probabil cea mai importantă componentă a cazinoului live. Fiecare masă are acest dispozitiv atașat de ea și deși acesta este cam de dimensiunea unei cutii de pantofi, este responsabilă cu codificarea transmisiei. Pe scurt, nici un joc live nu este posibil fără UCJ.

Roata

În funcție de joc, camera de cazino live poate include o roată de ruletă. Aceasta include senzori incorporați și softul cazinoului interacționează cu aceștia.

Dealerul

Cum am menționat deja, dealerul este responsabil cu controlul jocului și jucătorul de acasă nu simte nici o diferență dintre acest dealer și cel dintr-un cazinou fizic. Aceștia sunt pregătiți intensiv și dezvoltarea tehnologiei permite ca fiecare acțiune a lor să fie urmărită cu un card smart.

Monitorul

Monitorul din fața dealerului poate arăta ce văd jucătorii în cadrul platformei dar rolul principal al acestuia este ca dealerul să știe când să facă o anumită acțiune mai repede și să țină evidența pariurilor care pot fi făcute și a celor care pot fi închise. Dealerul mai vede și ce jucători sunt online și ce scriu aceștia în live chat.

După cum ai văzut, tehnologia din spatele cazinourilor live este foarte complexă și sigură deci nu ai nici un motiv să eziți în a încerca acest tip de joc la următoarea ta vizită. Regula de aur în jocul online rămâne valabilă și anume, folosește doar cazinouri online licențiate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Românii din orașele mici rămân fără păcănele, iar consumul de alcool în aceste săli devine ilegal. Legea jocurilor de noroc, promulgată de Iohannis
Românii din orașele mici rămân fără păcănele, iar consumul de alcool în aceste săli devine ilegal. Legea jocurilor de noroc, promulgată de Iohannis
Legea care va restricționa cine și unde poate deschide o sală de jocuri ar trebui să ducă la închiderea acestora „în peste 90% din localităţile din România”, în fiecare oraș care...
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
#jocuri noroc, #cazino , #stiri life style