Top 10 alimente afrodisiace care iti vor asigura o noapte de amor de neuitat

Vineri, 26 Februarie 2021, ora 01:00
17099 citiri
Top 10 alimente afrodisiace care iti vor asigura o noapte de amor de neuitat
Top 10 alimente afrodisiace FOTO Unsplash

Exista mai multe alimente afrodisiace care contin diverse componente active ce cresc calitatea actului sexual si sporesc placerea. Apetitul sexual creste, senzualitatea este trezita, iar libidoul atinge cote maxime dupa ce oamenii le consuma. Practic, ele determina o crestere a cantitatii de sange care circula spre organele sexuale si amplifica secretia hormonilor masculini si feminini. Unele imbunatatesc starea de spirit, iar altele stimuleaza productia de sperma.

Top 10 alimente afrodisiace

1. Telina - contine androsterone, un hormon masculin eliberat prin transpiratie, care stimuleaza sexual femeile. Este recomandat ca barbatii sa o consume cruda, chiar inainte de intalnire.

2. Mierea - polenul de albine contine 96 de substante nutritive si este compus, in proportie de 40%, din proteine. Este un energizant natural, incetineste procesul de imbatranire si scade nivelul colesterolului.

Reduce disconfortul cauzat de sindromul premenstrual, previne afectiunile prostatei, mareste cantitatea de sperma si imbunatateste rezistenta.

3. Ghimbirul - stimuleaza circulatia sangelui catre organele sexuale si era consumat inca din antichitate de barbatii care aveau probleme sexuale.

4. Sparanghelul - este bogat in acid folic, care ajuta la productia de histamina. Histamina joaca un rol important in activitatea sexuala atat in cazul barbatilor, cat si al femeilor. Contine si vitamina E, denumita si "vitamina sexului".

5. Ciocolata neagra - contine teobromina, care este similara cu cofeina. Contine si feniletilamina, o substanta care declanseaza starea de bine.

6. Avocado - contine vitamina B6, un element nutritiv care creste productia de hormoni masculini si potasiu, care ajuta la reglarea functiei tiroide la femei. Ambele substante incurajeaza cresterea libidoului.

7. Oua - Ouale sunt bogate in vitaminele B6 si B5, care ajuta la echilibrarea nivelului de hormoni de stres si lupta impotriva acestuia. Consumul de oua crude de gaina creste libidoul si energia.

8. Seminte de dovleac - sunt bogate in zinc, iar deficitul de zinc poate face femeile sa isi piarda apetitul sexual. Contin si acizi grasi Omega-3, care actioneaza ca un precursor al hormonului prostaglandina, ce are un rol important in sanatatea sexuala.

9. Pepenele verde - contine amino-citrulina, care creste apetitul sexual.

10. Usturoiul - contine alicina, care mareste fluxul de sange la nivelul organelor sexuale. Substanta se elibereaza doar cand usturoiul este taiat sau zdrobit.

Mai puteti citi:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#alimente afrodisiace, #sex, #intalniri, #usturoi sanatate , #stiri life style