Top 5 produse nelipsite din geanta unei femei

Advertorial
Vineri, 15 Ianuarie 2021, ora 12:05
8190 citiri
Top 5 produse nelipsite din geanta unei femei
Sursa foto: Freepik

O femeie ar trebui sa fie intotdeauna pregatita pentru orice, oricine si in orice moment. De aceea, chiar si tu poti confirma ca geanta unei femei este o adevarata mina de aur. Nu glumim! Daca te chinui putin gasesti intr-o poseta de la parfum, rujuri, diverse articole de ingrijire, dischete demachiante, deodorante (fiindca este bine sa fii pregatita in orice situatie) si multe alte lucruri care usureaza rutina zilnica a doamnelor de pretutindeni!

Indiferent de rutina ta zilnica si de modul in care iti petreci zilele, exista anumite produse de care, fara sa stii, ai nevoie si pe care geanta ta le poate adaposti pentru tine in orice situatie. Articolele la care ne-am gandit sunt excelente pentru ingrijirea pielii, retusuri rapide si o improspatare a felului in care ai plecat de dimineata de acasa!

Crede-ne pe cuvant, dupa ce vei vedea lista noastra, vei intelege de ce de acum inainte nu vei mai putea pleca fara toate aceste mici produse de ingrijire si infrumusetare. Citeste in continuare articolul si afla care sunt cele 5 produse nelipsite din geanta oricarei femei.

Balsam de buze si rujul preferat = combinatia perfecta

Probabil ca balsamul de buze este primul accesoriu pe care l-ai purtat in prima ta poseta de fetita. Este produsul de baza pentru femeile de pretutindeni, intrucat te salveaza ori de cate ori este nevoie. Buzele sunt sensibile si adesea predispuse la uscare, crapaturi si inflamare. De aceea, este important sa porti dupa tine balsamul preferat la indemana in geanta.

Ca o completare a ingrijirii buzelor, aplicarea rujului preferat este cel mai simplu mod de a lumina fata si, de asemenea, de a adauga un strop de culoare personalitatii. Rujul are abilitati transformatoare si este intotdeauna important sa ai aceasta arma secreta in poseta! Preferabil ar fi sa ai intotdeauna in geanta un ruj care sa se potriveasca mai multor tinute si machiaje.

Nu stii niciodata cand trebuie sa participi la o prezentare sau cand esti invitata la o intalnire dupa serviciu ori pur si simplu te gandesti sa faci o prima impresie indrazneata asupra celor care iti ies in cale.

Oglinda compacta nu minte niciodata

Nelipsita si absolut necesara, oglinda compacta nu ar trebui sa lipseasca din nicio poseta. Perfecta in situatiile detaliate mai sus, cand vrei sa iti aplici rujul preferat sau ori de cate ori vrei sa verifici daca machiajul tau este intact.

Cel mai bine este sa ai la indemana o oglinda de buzunar draguta pe care sa o porti peste tot cu tine. Uita de camera frontala a telefonului tau si opteaza pentru o oglinda compacta care sa fie ajutorul tau de nadejde in realizarea machiajului sau chiar pentru retusuri.

Cum sa spui nu unor deodorante compacte sau spray-uri?

Sporirea increderii vine din lucrurile mici, cum ar fi folosirea unor deodorante parfumate care sa iti mentina starea de prospetime pe tot parcursul zilei. Cand iesi din casa, probabil vei mirosi ca si cum te-ai fi imbaiat in miresme deosebite, dar pe parcursul zilei, mirosul se va estompa si vei ajunge, poate, sa te intrebi daca acele deodorante sau acel parfum au fost alegerea potrivita pentru tine.

Aceste griji nu vor mai reprezenta o problema daca alegi sa porti in geanta o varianta mini a acelor deodorante cu care te impaci si pe care le folosesti. A purta intotdeauna cu tine un spray sau un deodorant compact este cel mai bun mod de a te asigura ca vei avea parte de prospetime pe tot parcursul zilei.

Vei putea spune ca nu ai cum sa porti deodorante spray dupa tine, desi tinem sa te contrazicem! Exista intotdeauna variante travel size chiar si pentru deodorantul pe care il folosesti. Totusi, gasesti la Oriflame optiuni de deodorante roll-on care sa iti ofere prospetimea de care ai nevoie. Formulele sunt special create sa mentina echilibrul natural de hidratare al pielii si sa ofere o senzatie de confort pe parcursul unei zile pline.

Un parfum de geanta este raspunsul tuturor problemelor!

Pentru a-ti creste increderea in tine si a-ti completa tinuta, nimic nu depaseste un parfum aromat si cu o nota seducatoare. Gasirea si purtarea unui parfum pe care il iubesti iti poate imbunatati intr-adevar starea de spirit si, cu toate optiunile disponibile, nu ai cum sa nu gasesti ceva potrivit pentru gusturile tale.

Astazi, multe optiuni de parfum sunt disponibile si in variante mini, insa daca esti in cautarea unui parfum nou, poti alege din oferta pusa la dispozitie de Oriflame ceea ce consideri ca ti se potriveste cel mai bine personalitatii tale.

Descopera oferta Oriflame online, alege-ti parfumul preferat si grabeste-te sa-l pui in poseta. In plus, luarea cu tine a parfumului tau preferat iti permite sa il aplici din nou, astfel incat sa poti continua sa te bucuri de parfumul tau mult timp dupa ce aplicarea de dimineata s-a epuizat.

Pila de unghii te salveaza din multe situatii neplacute

Poate ca te-ai grabit sa deschizi ceva, sau te-ai agatat intr-o haina. Nimic nu este mai suparator decat o unghie rupta atunci cand esti pe graba! O pila de unghii este cu siguranta un obiect pe care fiecare femeie ar trebui sa il aiba in geanta. Te scapa de o multime de neplaceri si nu vei mai sta stresata ca unghia ta se va rupe inainte sa poti ajunge inapoi acasa pentru a o repara. Doar scoti rapid pila din geanta si repari pe loc micul accident.

Personalitatea difera de la o femeie la alta. Acelea dintre voi cu parul lung ar putea dori sa poarte intotdeauna un elastic de par, in timp ce alte doamne sau domnisoare si-ar putea dori sa aiba la indemana o pudra compacta pentru a scapa de prea multa stralucire de la excesul de sebum.

Intreaba-te cine esti si de ce ai nevoie si in functie de aceste raspunsuri vei stii ce sa porti cu tine in fiecare zi, fiindca intotdeauna s-ar putea sa simti ca ai fi putut aduce mai multe lucruri cu tine. Dar daca geanta este mica, trebuie sa alegi produsele cu intelepciune.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....