Top 7 cadouri pentru femei deosebite

Advertorial
Vineri, 20 Noiembrie 2020, ora 16:29
12428 citiri
Top 7 cadouri pentru femei deosebite

Cand cauti un cadou pentru o femeie pe care o iubesti, vrei sa fii sigur (a) ca va fi un cadou pe care il va adora. Fie ca e vorba de mama ta, sora ta, o prietena buna, iubita sau orice alta femeie draga si speciala, iata 7 idei perfecte de cadouri femei deosebite (zi de nastere, aniversare, Craciun etc).

Top 7 idei cadouri femei speciale

1. Trandafir placat cu aur de 24K pentru momente speciale

Cum sa-i arati unei femei ca o iubesti, o respecti si o apreciezi? Cum sa-i spui mai bine ca dragostea sau prietenia voastra este atat de puternica incat nici timpul nu o poate zdrobi? Iti spunem noi: cu un trandafir pudrat cu aur de 24K. Este o floare veritabila, uscata si criogenata prin procedee speciale, iar apoi placata cu foite din aur de 24K. Trandafirul are o greutate considerabila, este rezistent si poate fi pastrat pentru mult timp, ca simbol al iubirii trainice si respectului imens.

Lungimea sa este de 27 cm si se livreaza intr-o cutie eleganta, neagra si foarte sofisticata. Este un cadou cu adevarat special pentru o femeie deosebita pe care o pretuiesti si care ocupa un loc aparte in inima ta.

2. Barometru meteo de birou - oferta speciala

Barometrul de birou nu este un obiect decorativ oarecare. Istoricul sau este impresionant si acest lucru il face sa fie perfect pentru un cadou deosebit. Se pare ca radacinile sale sunt legate de calatoriile lui Charles Darwin din anii 1750. Este un instrument curios care poate prezice vremea, prin miscarile lichidului din interiorul de sticla. Astfel, lichidul poate trece de la puncte mici care anunta ceata si umezeala, la stelute mici, fulgi mari ce prezic zapada in anotimpul rece, firicele subtiri. Uneori cristalele se aseaza domol in partea inferioara a barometrului, semn ca urmeaza vreme de inghet.

Dinamica acestui obiect decorativ curios, cat si designul sau unic, il fac sa fie un cadou deosebit pentru o femeie minunata la care tii. Barometrul este fabricat din sticla si arata minunat pe un pervaz, in apropierea ferestrei. Poti opta pentru modelul glob pamantesc sau pentru modelul picatura. E unul din cele mai frumoase cadouri femei.

3. Harta razuibila Deluxe - cadou pentru femei

Daca este o femeie aparte, cel mai probabil a calatorit prin lume sau viseaza cu ochii deschisi la vacante exotice, peripetii in Europa, destinatii superbe in America, Asia sau Australia. Nu ai cum sa-i aduci Lumea la picioare, insa poti sa-i oferi cadou aceasta minunata Harta razuibila Deluxe pe care o va putea transforma cu usurinta in jurnalul sau personal al tuturor calatoriilor efectuate de-a lungul vietii. Harta razuibila poate ramane prinsa pe peretele din living pentru o viata intreaga, ea transformandu-se chiar si de la an la an, in functie de planurile ei de calatorie. Harta se livreaza intr-un tub cartonat si este foarte calitativa. Pentru afisare pe perete va putea fi inramata.

4. Setul cadou Caseta Deluxe de sah si accesorii de vin

Un alt cadou de lux care va impresiona orice femeie deosebita este caseta cu accesorii de vin si piese de sah. Vinul si sahul se potrivesc de minune, iar o femeie culta va sti sa exploateze acest lucru din plin. Accesoriile incluse in caseta sunt: un dop dozator, un inel antipicurare, termometru si tirbuson pentru taiat sigilii si desfacut sticle. Toate piesele de sah sunt incastrate elegant in partea superioara a casetei (pe capacul interior). Tabla de sah este chiar exteriorul casetei. Cutia masoara 15 x 5x 17 cm si este fabricata din lemn, cu finisaje foarte calitative.

5. Glob pamantesc magnetic plutitor cu iluminare LED

Un alt obiect decorativ original de birou este globul pamantesc magnetic plutitor. Acesta lumineaza la intuneric, leviteaza si se invarte. Are culori marine placute, demonstrand ca intr-adevar Planeta noastra este albastra si frumoasa. Explicatia din spatele levitatiei este un sistem electromagnetic, cu senzor de camp magnetic. Lumina pe care o emite este calda si linistitoare. E simplu de instalat si include manual de utilizare. Este perfect pentru birouri sofisticate, zone de lectura, living, dormitor, receptii etc.

6. Difuzor uleiuri esentiale aromaterapie

Cele mai noi si frumoase difuzoare aromaterapie au un design care iti taie respiratia. Penduleaza gratios de la o nuanta la alta, iluminand incaperea si scaldandu-o intr-o atmosfera unica. In plus fata de functiile de lampa de leghe, un difuzor aromaterapie functioneaza cu uleiuri esentiale si elibereaza in aer parfumuri deosebite, benefice pentru o multime de afectiuni, cat si pentru improspatarea mediului ambiant. Umidifica aerul, ajutand la mentinerea sanatatii pielii, a buzelor si a gatului, care nu se vor mai usca.

Un difuzor aromaterapie este un cadou wellness, de grija si iubire pentru o femeie deosebita la care tii.

7. Oglinda cu becuri pliabila, 4 in 1

Din lista cu top cadouri pentru femei deosebite nu putea sa lipseasca o idee de frumusete. Femeile deosebite stiu sa aiba grija de ele, se respecta si emana o eleganta aparte. De aceea, poti sa o surprinzi pe mama ta, pe iubita sau sotia, pe prietena sau sora ta cu o oglinda originala, decorata cu becuri, ca la un studio.

Oglinda se pliaza si se extinde, fiind foarte interactiva si simpatica. Are dimensiuni practice si poate fi asezata pe masuta de toaleta, in baie sau in dressing. Este perfecta pentru machiaj si tratamente faciale. Are nu mai putin de 24 de becuri LED cu lumina alba si se poate inclina pana la 360 de grade, fiind extrem de flexibila. Include o oglinda rotunda cu leduri si ventuze, cu marire x10.

Am ajuns la final, dar tu poti continua slalomurile printre cadourile originale pe mindblower.ro, magazin online de cadouri iesite din minti. Vino si descopera cea mai impresionanta gama de cadouri, pentru toti cei de pe lista ta.

In stoc: casete de bijuterii, patura coada de sirena, cutiuta muzicala, portofele dama si alte cadouri fabuloase.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#cadouri Craciun, #cadouri femei , #stiri life style
Comentarii