Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Totul despre sloturi online, pe un nou portal web lansat de Tipzor Media

Advertorial
Marti, 03 Noiembrie 2020, ora 17:10
7875 citiri
Totul despre sloturi online, pe un nou portal web lansat de Tipzor Media

Jocuri de noroc extrem de populare in mediul offline, sloturile au ajuns in Romania atat de cunoscute, incat au capatat si o denumire locala: pacanele, termen cunoscut la nivel national, pana si in mediul rural, unde adesea exista aparate cu jocuri. Salile de jocuri de la colt de strada au insa de ceva timp concurenta puternica de pe internet. Tot mai multi romani aleg sloturile online, iar pentru acestia Tipzor Media a creat Pacanele-Gratis.ro, un portal web dedicat, unde totul graviteaza in jurul informatiilor pe acest subiect.

Ce cazinouri sa alegi pentru pacanele online? Ce avantaje ai la jocurile de sloturi online vs. pacanele la aparate offline? Cum depui bani pentru a te juca la pacanele, cum retragi si cat dureaza totul? Poti juca pacanele online pe bani reali fara sa ai card? Iata doar cateva intrebari care isi gasesc raspuns pe Pacanele-Gratis.ro, portalul web 100% despre sloturi. Se pot gasi aici recomandari de jocuri noi, populare, care ofera experiente foarte placute in divertismentul online. De asemenea, se poate accesa pe website lista tuturor cazinourilor online legale disponibile in Romania.

Evident, Pacanele-Gratis.ro abordeaza doar continut legat de operatori licentiati in Romania de catre ONJN, unde jocul este 100% legal si sigur. Pe website exista resurse de tip sloturi gratis, dar cel mai mult interes este legat de sloturile pe bani reali propuse de marile cazinouri online prezente in Romania, unde atmosfera este ca in cazinourile de top la nivel global. Acest lucru este posibil gratie investitiilor in tehnologie, care determina experiente extrem de realiste.

Conform Pacanele-Gratis.ro, principalul motiv pentru care din ce in ce mai multi clienti aleg mediul online este faptul ca RTP-ul (procentul de plata catre jucator) pacanelelor de pe internet este in medie de 96% - 97%, in conditiile in care offline oscileaza intre 60% si 90%. Asadar, online exista sanse mai mari de castig. In plus, dincolo de simplitatea procesului de joc si de faptul ca totul este disponibil oriunde si oricand prin prisma dispozitivelor mobile conectate la internet, la sloturile online exista avantaje precum bonusuri si promotii exclusive - pachete de bun venit si multe alte concursuri, mecanisme de fidelizare a jucatorilor.

"Am dorit sa oferim celor ce apreciaza aceasta forma de divertisment un spatiu online unic cu informatii oneste, unde analizam totul in mod corect, impartial. Recomandam doar solutiile cele mai bune de sloturi si de cazino online in general si informam publicul cu privire la cele mai importante aspecte. Cine acceseaza Pacanele-Gratis.ro si porneste de aici experienta de divertisment online va avea parte de cele mai multe beneficii, inclusiv promotii speciale la cei mai mari operatori. Totul 100% legal si sigur, fara riscuri, doar distractie de oriunde, oricand, pe orice dispozitiv", spun reprezentantii noului portal dedicat sloturilor online.

Tipzor Media, una dintre primele companii din Romania detinatoare de licenta de gradul II pentru afiliati in domeniul jocurilor de noroc, a fost de curand in centrul atentiei in urma unei tranzactii prin care a vandut cu peste 1 milion de dolari un proiect dezvoltat in portofoliul sau - un website dedicat pasionatilor de pariuri sportive. In prezent, Tipzor Media investeste in special in proiecte de publishing care sustin romanii atrasi de jocuri de noroc online pentru experiente cat mai placute in consumul de divertisment pe internet. Astfel de proiecte de succes sunt site-urile web gnttips.ro, casino365.ro, xbets.ro si noul lansat pacanele-gratis.ro.

De ce legea păcănelelor nu poate avea un impact real: ”E nevoie de o mai bună reglementare a jucătorilor”
De ce legea păcănelelor nu poate avea un impact real: ”E nevoie de o mai bună reglementare a jucătorilor”
În 2022, piața de jocuri de noroc din țara noastră era considerată ca având cea mai mare rată de creștere din Europa de Est, mai ales în contextul în care, în România, numărul sălilor...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#pacanele, #jocuri de noroc , #stiri life style