Tricouri personalizate copii pentru sfarsitul de an scolar

Advertorial
Joi, 15 Aprilie 2021, ora 17:59
7884 citiri
Tricouri personalizate copii pentru sfarsitul de an scolar
tricouri personalizate FOTO: Shutterstock.com

Un tricou personalizat copii transmite un mesaj important despre cel care il poarta si tocmai de aceea aceste piese vestimentare au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani in randul celor mici.

Orice copil vrea sa isi poata exprima personalitatea si sa faca parte din grupul acela "cool", iar acele tricouri absolvire personalizate il pot ajuta foarte mult in acest sens.

In plus, dincolo de toate aceste considerente, tricourile personalizate ii ajuta si pe parinti: nu sunt foarte scumpe (deci nu va trebui sa scoti din buzunar o suma foarte mare de bani), sunt usor de curatat (e suficient sa le arunci in masina de spalat la temperatura indicata pe eticheta), sunt foarte versatile (deci pot fi integrate in aproape orice tinuta) si, partea cea mai importanta, il fac fericit pe copilul tau - iar asta e tot ceea ce ar trebui sa conteze.

Cum anul scolar e pe sfarsite, cel mai probabil pentru copilul tau va urma o serbare scolara online sau un eveniment de inmanare a unor premii. Poti profta de acest eveniment pentru a-l ajuta pe cel mic sa straluceasca intr-un tricou personalizat cu un mesaj interesant, haios sau pur si simplu informativ.

Daca vorbim de tricouri personalizate sfarsit de an scolar, trebuie sa stii ca acestea pot fi personalizate si cu imagini, imprimeuri sau cu orice altceva i-ar putea face placere micutului tau.

Tricouri personalizate sfarsit de an scolar: cum le alegem?

Cum te asiguri, insa, ca achizitionezi un tricou care sa fie exact asa cum si-l doreste copilul tau?

Poti incepe prin a arunca o privire pe site-urile firmelor care ofera servicii de personalizare. In general e bine sa fii atent la reputatia producatorului si sa citesti cu atentie recenziile lasate de alti cumparatori, pentru a-ti putea da seama daca vinde produse de calitate.

De asemenea, va trebui sa verifici prin ce tehnica este realizata personalizarea (imprimarea). Pe piata exista diverse tehnici de imprimare iar unele ofera rezultate mult mai calitative, comparativ cu altele, asa ca e bine sa te informezi inainte sa faci o alegere.

In plus, nu uita sa verifici materialul din care este confectionat tricoul: daca ai un copil cu piele sensibila ideal ar fi sa iti indrepti atentia catre tricouri din bumbac 100% sau catre o combinatie bumbac-poliester.

Nu in ultimul rand, implica-l si pe copilul tau in alegerea tricoului personalizat: roaga-l sa iti spuna ce isi doreste sau care ar fi alternativele pe care le ia in considerare. Vrea un tricou cu un mesaj amuzant? Un tricou personalizat cu supereroul preferat? Sau poate un tricou care sa aiba un mesaj special pentru colegii lui de clasa sau chiar pentru profesori? Orice si-ar dori, trebuie sa tii cont intotdeauna si de parerea lui.

Si pentru ca pe piata gasesti o multime de alternative disponibile, in cele ce urmeaza vrem sa te ajutam si cu cateva sfaturi in materie de preturi.

Tricou personalizat copii: cat costa?

Daca prichindelul tau a decis deja care va fi tricoul personalizat pe care il va purta la festivitatea de final de an scolar, cel mai probabil te intrebi cum poti gasi cea mai avantajoasa alternativa din punct de vedere financiar.

Asa cum aminteam undeva mai sus, tricourile personalizate nu sunt foarte scumpe, deci nu vei intampina mari probleme in a gasi un produs cu un raport calitate-pret bun.

Secretul e sa iti aloci timp pentru a face un research online extins, sa identifici mai multe produse care iti plac, iar apoi sa alegi unul care intruneste toate criteriile pe care le ai in vedere, plus considerentul pretului.

In general preturile nu sar oricum de 100 RON, iar un pret minim ar putea fi 20-30 RON.

Avantaje de achizitie

In ceea ce priveste avantajele achizitiei unui tricou personalizat, acestea sunt de mai multe tipuri.

Pe de-o parte vorbim despre un obiect vestimentar comod, usor de purtat si care ii ofera copilului tau ocazia de a-si exprima ideile creative si personalitatea, iar pe de alta parte un tricou personalizat este usor de curatat si foarte usor de integrat in orice stil vestimentar.

Poti purta un tricou personalizat la un eveniment cu dress code, daca il accesorizezi cu elementele corecte si la fel de usor poti integra un tricou personalizat in tinutele de scoala sau in cele casual, de strada.

Totul tine doar de creativitatea ta si a copilului tau. Iar daca vorbim de festivitatea de final de an scolar, atunci mai poti face ceva: ai putea, de exemplu, sa le propui si celorlalti parinti ca in acea zi toti copiii sa poarte tricouri personalizate cu un mesaj de multumire pentru dascalii lor. Sau, de ce nu, tricouri personalizate cu o fotografie cu intreaga clasa.

Din nou, totul tine de imaginatie si de ideile creative pe care le aveti tu si copilul tau.

In concluzie, un tricou personalizat poate fi o idee excelenta pentru sfarsitul de an scolar, asa ca poti trece deja la urmatoarea etapa: plasarea comezii!

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#tricouri, #tricouri personalizate , #stiri life style