Trusă profesională de manichiură - întrebări și răspunsuri

Vineri, 27 August 2021, ora 11:56
2684 citiri
Trusă profesională de manichiură - întrebări și răspunsuri

O manichiură îngrijită este esențială pentru sănătatea, frumusețea și îngrijirea corpului tău. Descoperă în acest articol cum să îți îngrijești unghiile și cum să alegi o trusă de manichiură-pedichiură profesională, care să te servească mulți ani înainte.

CE GĂSEȘTI ÎNTR-O TRUSĂ PROFESIONALĂ DE MANICHIURĂ?

Mai jos îți prezentăm ce instrumente găsești într-o trusă de manichiură de bună calitate.

FORFECUȚĂ DE UNGHII

O forfecuță de unghii de înaltă calitate este piatra de temelie a îngrijirii unor unghii sănătoase, inculsiv și a unei truse de manichiură profesionale. Desigur, rolul acestora este de a tăia unghiile de la mâini și de la picioare. De obicei, prezintă o formă curbată, astfel că este mai ușor să-ți tai unghiile în forma naturală rotundă. Lama forfecuței care este zimțată pe o parte, astfel previne alunecarea unghiei la tăiere, asigurând o tăiere sigură și precisă.

FORFECUȚA DE CUTICULE

O forfecuță bună de cuticule este foarte importantă pentru îngrijirea mâinilor tale. Cu ajutorul acesteia, îți poți tăia cuticula foarte ușor, și astfel vei avea mâini și picioare sănătoase și fără răni. Ai grijă să tai doar pielea în exces!

CLEȘTE DE UNGHII

Poți să îți tai unghiile cu ajutorul unui clește de unghii. Avantajul este că folosești mai multă forță și presiune mai mică cu acesta decât cu forfecuța de unghii, și de aceea, te descurci mai bine cu unghiile mai groase sau cu cele încarnate.

CLEȘTI DE CUTICULE

Ar trebui să alegeți clești de cuticule, dacă vă confruntați cu o piele tăbăcită a cuticulelor. Îți oferă posibilitatea să poziționezi lamele în mod precis și strâns în punctul în care vrei să lucrezi, fără a prezenta riscul alunecării în timpul tăierii.

CURĂȚĂTOR DE UNGHII

Acest instrument îți e de folos atunci când îți cureți unghiile – indiferent dacă sunt unghiile de la mâini sau cele de la picioare. Multe dintre persoane încep curățarea unghiilor cu o perie de unghii, pentru a înlătura murdăria superficială de pe unghii. În pasul următor, folosirea unei spatule de unghii este de ajutor, pentru că te ajută să elimini și murdăria mai persistentă. Poți înlătura cu ușurință murdăria de pe marginea unghiei sau chiar de sub unghie. În funcție de trusa de manichiură, vei găsi acest instrument de unul singur, sau combinat cu o spatulă de unghii.

SPATULĂ PENTRU CUTICULE

Spatula pentru cuticule se folosește pentru a împinge/ridica cuticula în exces. În zona sensibilă din jurul unghiei, nu se vor folosi instrumente ascuțite, pentru a preveni rănirea. In schimb, inmoaie cuticula și împinge-o ușor cu o spatulă pentru cuticule.

PENSETĂ

Un instrument esențial în orice trusă de manichiură. Indiferent dacă vă smulgeți sprâncenele sau îndepărtați o așchie dureroasă, acest lcuru se poate face fără frustrări doar cu ajutorul unei pensete profesionale precise. În funcție de vârful pensetei, există diferite destinații de a fi folosite.

CHIURETĂ PENTRU CUTICULE

Cu ajutorul unei chiurete de cuticule, poți indepărta precis și sigur cuticula moartă pe care ai împins-o în prealabil cu ajutorul unei spatule.

PILĂ DE UNGHII

Unghiile ar trebui pilite din exterior spre interior. Poziționează pila la un unghi și pilește într-o singură direcție. Forma pe care vrei să o dai unghiei este la alegerea ta – rotunda, pătrată sau ascuțită.

Cu puțină practică, fiecare poate să-și facă singur manichiura și pedichiura, dar doar cu instrumente de manichiură și pedichiură de calitate poți avea grijă de unghiile de la mâini și de la picioare. Toate instrumentele din oferta Solingen.ro au un lucru în comun: sunt fabricate în Solingen, Germania la cele mai înalte standarde de calitate.

Citeste si:
Secretarul general adjunct al PNL, după ce a „cercetat povestea demisiilor” din filiala Sectorului 3: „Pare să fie o furtună într-un pahar cu apă”
Secretarul general adjunct al PNL, după ce a „cercetat povestea demisiilor” din filiala Sectorului 3: „Pare să fie o furtună într-un pahar cu apă”
Deputatul liberal Gheorghe Pecingină şi secretar general adjunct al PNL a anunţat sâmbătă, 27 noiembrie, că va prelua patrimoniul organizaţiei PNL Sector 3. El a adăugat că povestea...
AUR, acuzații la adresa guvernului după ce furnizorii de energie electrică au anunţat o creştere a preţurilor de la 1 ianuarie 2022 pentru clienţii casnici
AUR, acuzații la adresa guvernului după ce furnizorii de energie electrică au anunţat o creştere a preţurilor de la 1 ianuarie 2022 pentru clienţii casnici
AUR acuză că, a doua zi după învestirea Guvernului Ciucă, cel mai mare furnizor de energie electrică pentru clienţii casnici din România, ELECTRICA SA, a anunţat creşterea substanţială,...