Cum poti sa mai folosesti aspirina

Joi, 06 Septembrie 2012, ora 07:45
9120 citiri
Cum poti sa mai folosesti aspirina

Aspirina este de obicei folosita pe post de calmant a durerilor sau pentru inima, dar ea mai poate avea si alte intrebuintari.

Iata cum o mai poti folosi conform Style List:

Te scapa de arsurile de soare

Aspirina este buna in cazul in care soarele te-a ars. Macina cateva pastile si amesteca-le cu suficienta apa incat sa creezi o pasta. Aplic-o pe zona dureroasa si lasa sa actioneze, fiind un analgezic topic, dar si cu efect antiinflamator.

Inlatura efectele negative ale clorului

Daca inotul este sportul tau preferat, cel mai probabil parul tau va avea probleme din cauza clorului. Daca vrei sa contracarezi acest efect, dizolva 6-8 tablete de aspirina in apa, uda parul cu aceasta si lasa sa actioneze 10 minute. Apoi samponeaza si foloseste balsam ca in mod normal.

Ajuta plantele sa creasca

Daca vezi ca plantei tale nu ii merge prea bine, dizolva o tableta de aspirina intr-un litru de apa si uda floarea din cand in cand. Solutia merge de minune si in cazul in care florile sunt taiate, ajutandu-le sa-si pastreze mai mult prospetimea.

Buna in caz de pete pe haine

Petele de deodorant si transpiratie sunt de multe ori greu de scos de pe haine, iar aspirina poate sa fie aliatul tau si in aceasta situatie. Dizolva 8 aspirine intr-o jumatate de cana de apa calda si pune pe zona cu problema, lasand sa actioneze 15 minute. Daca pata nu dispare in totalitate, repeta procesul.

Exfoliant pentru piele

Produsele exfoliante pot sa fie destul de scumpe, dar aspirina poate sa aiba acelasi efect sau chiar mai bun, la un pret infim. Acelasi amestec pentru curatarea parului este bun si pentru epiderma, ajutand si la disparitia cosurilor si a iritatiilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
#aspirina piele exfoliant, #aspirina trucuri folosire inedita, #aspirina crestere plante, #aspirina arsuri soare, #aspirina indepartare pete haine , #trucuri