Cum sa nu te faci de ras la petrecerea de Revelion

Duminica, 30 Decembrie 2012, ora 12:35
5123 citiri
Cum sa nu te faci de ras la petrecerea de Revelion
Foto: taistoisoisbeau.com

Petrecerea din noaptea de Revelion este nu numai o ocazie de distractie si de a pasi in noul an cu voie buna, ci si de a-ti etala cea mai frumoasa si reusita tinuta. Fie ca esti femeie, fie ca esti barbat, trebuie sa recunosti ca este musai sa te numeri printre cei apreciati pentru alegerile lor, nu printre cei ce ajung subiect de barfa.

In primul rand, trebuie sa te interesezi de codul vestimentar. Afla daca este vorba despre o petrecere eleganta, una casual sau cu o tema bine definita. Multe grupuri isi seteaza cate o tema specifica pentru petreceri.

De exemplu, daca tema este setata pentru epoca de piatra, poti opta ca tu si partenerul sa va costumati in Fred si Wilma Flinstoen. Ar fi total deranjant ca tu sa te prezinti la costum sau in blugi, te sfatuieste eHow.

Tine cont ca sunt sanse ca oriunde te-ai duce sa intalnesti oameni care au o tinuta mai buna sau mai proasta decat a ta. Daca este prima varianta, nu lasa orgoliul sa iti distruga seara. Accepta ca nu ai fost mai inspirat in seara aceasta si mergi mai departe.

Fii frumoasa serii asociind o curea metalica cu o rochie din satin, dar opreste-te aici. Nu continua cu prea mult argintiu.

Pentru un look elegant, opteaza pentru o rochie argintie sau roz din matase. Sa nu cumva sa lipseasca paietele.

Foto: redcarpet-fashionawards.com

Sfat pentru brunetele cu parul tuns bob pentru o imagine de impact, opteaza pentru un breton brusc, o rochie cu margele si papucei de culoare argintie. Aceasta combinatie nu merge purtata de orice femeie. Trebuie evitata mai ales de blonde.

Foto: topshopfans.com

Daca petrecerea nu are un aer elegant, poti opta pentru ceva sexy. O pereche de pantaloni cu paiete, putina matase in partea de sus si succesul este garantat.

In privinta accesoriilor, nu te incarca precum un brad impodobit. Craciunul a trecut, asa ca lasa ornamentele acasa.

Foto: tiptoptens.com

Foarte important! Daca optezi pentru haine cu paiete, poarta cat mai putine accesorii. De asemenea, parul poate fi cel mai de pret accesoriu. Cauta cateva coafuri care ti se potrivesc si pune-te pe treaba.

Alt aspect important ar fi cu privire la tocuri. Este foarte posibil sa iti doresti ca in aceasta noapte sa fii extrem de eleganta pe tocuri mari, dar daca nu esti as in a merge pe ele, risti sa ajungi bufonul petrecerii.

Foto: designerwear.co.uk

Ai mare grija si la machiaj. Acesta trebuie sa fie in concordanta cu tinuta, dar si cu locul in care o sa aiba loc petrecerea. Intr-un club poti sa mergi pe o linie puternica, dar daca ajungi la un restaurant incearca sa nu te transformi in punctul stralucitor al incaperii.

Foto: zimbio.com

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#sfaturi greseli petrecere Revelion, #greseli petrecere Revelion , #trucuri