Votca te scapa de matreata si de mucegai

Duminica, 09 Septembrie 2012, ora 20:44
9118 citiri
Votca te scapa de matreata si de mucegai

Votca si nu vodca, asa cum gresit se scrie sau se pronunta, este un rachiu foarte tare, facut din alcool de cereale si apa cu duritate scazuta, bautura preferata a rusilor si alegerea, as spune inconstienta, a unor petrecareti.

Este asadar, o bautura alcoolica, dar care poate avea si alte intrebuintari decat aceea de a amorti simturile si a tulbura mintile.

Iata doar cateva moduri de a folosi votca.

Se stie ca tinctura, un extract din plante, este unul dintre preparatele medicinale naturiste cu o perioada de folosire de doi ani de la recoltarea plantei si care pastreaza in totalitate calitatile si principiile plantei folosite.

Pentru a obtine tinctura, se foloseste alcool alimentar sau tuica facuta in gospodaria omului. In lipsa celor doua produse, se recomanda votca, o bautura alcoolica naturala, cu aceleasi calitati.

Votca pastreaza florile taiate proaspete mai mult timp. In vaza in care tii florile, pune o lingurita de zahar si una de votca, apoi adauga apa. Florile vor tine mai mult si explicatia este cat se poate de simpla: votca distruge bacteriile care, in timp, se dezvolta in apa, iar zaharul le furnizeaza florilor nutrientii de care au nevoie sa reziste mai mult.

Daca vrei sa scapi natural de matreaza, pune o lingurita cu rozmarin intr-un pahar cu votca si lasa la macerat 48 de ore. Strecoara amestecul si foloseste solutia pentru a-ti masa pielea capului dupa spalare.

Ca sa redai stralucirea obiectelor din crom, portelan si sticla, lustruieste-le cu putina votca.

Ca sa impiedici formarea mucegaiului in baie, pulverizeaza, din cand in cand, niste votca pe obiectele sanitare din incapere, dar si pe perdeluta de dus.

Votca indeparteaza mirosurile hainelor si ale pantofilor, dar nu si petele. Daca ai haine pe care vrei sa le duci la curatat doar pentru a le improspata, dupa un timp de stat in sifonier, paltoane, sacouri, pardesie, afla ca poti face lucrul acesta acasa, daca ai votca.

Prepara un amestec din votca si apa, parti egale, si cu un pulverizator stropeste hainele care au prins miros. La cateva ore, scoate-le afara, pe balcon, la aerisit. Foloseste aceeasi solutie, in acelasi fel, si pentru incaltaminte.

La nevoie, votca poate fi si un dezinfectant de exceptie daca-ti lipseste din casa spirtul medicinal. Ustura pusa pe rana deschisa, ca si spirtul de altfel, dar ajuta ca aceasta sa nu se infecteze si sa se vindece mai repede si fara problema.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#votca trucuri curatenie, #votca impotriva matretei, #votca curate obiecte, #votca inmiresmeaza aerul , #trucuri
Comentarii
Poza ORD
ORD
rank 5
Nu-i spuneti lui Crin Antonescu ca se lasa de Troscaul sanitar si.