Cele mai populare 10 tunsori ale vedetelor din toate timpurile (Galerie Foto)

Sambata, 09 Octombrie 2010, ora 19:13
21903 citiri
Cele mai populare 10 tunsori ale vedetelor din toate timpurile (Galerie Foto)

Nu este un secret ca multe dintre noi se inspira din look-ul vedetelor. Pentru topul celor mai populare tunsori ale vedetelor, femeile au decis care frizuri au rezistat de-a lungul timpurilor in memoria colectiva.

Majoritatea coafurilor din top se poarta si astazi si, printre tunsorile clasice, ca cea a lui Marilyn Monroe sau a Miei Farrow, s-au strecurat si cateva mai moderne, ale unor staruri aflate in plina ascensiune.

Jennifer Aniston, cu tunsoarea tip "Rachel"

Personajul care a facut-o celebra pe Jennifer Aniston, simpatica Rachel Green din serialul "Friends", a popularizat si tunsoarea actritei in anii '90. De atunci, mai mult de 11 milioane de femei au incercat sa o recreeze, si de aceea se afla acum pe locul unu, potrivit revistei Marie Claire.

Tunsoarea lui Meg Ryan

Meg Ryan si-a construit cariera interpretand personajul unei fete aiurite, dar sexy si tunsoarea ei reflecta perfect aceasta imagine.

Bobul clasic al lui Dannii Minogue

Bobul impecabil al lui Minogue este sofisticat si inspira incredere in sine. El reprezinta perfect femeia moderna, independenta si puternica.

Tunsoarea printesei Diana

Tunsoarea printesei Diana este definitia elegantei. Si in ziua de azi ramane o tunsoare foarte populara printre femeile de toate varstele.

Bobul structurat al Victoriei Beckham

Cand Victoria Beckham a decis sa se desprinda de imaginea "Posh Spice", ea a optat pentru acest bob structurat, aproape arhitectural, cu care a ramas in memoria femeilor de pretutindeni. Tunsoarea asimetrica este printre favoritele femeilor carora nu le e frica sa experimenteze.

Tunsoarea bogata a lui Farrah Fawcett

Tunsoarea lui Farrah Fawcett a dat nastere atator discutii incat, desi actrita nu mai este printre noi, acest stil vintage din anii 70' ramane in topul coafurilor din toate timpurile.

Tunsoarea clasica a lui Michelle Obama

In 2007, Obama era o sotie de politician aproape necunoscuta. In 2010 este un style icon idolatrizat de mii de oameni si tunsoarea ei face parte din ecuatia castigatoare.

Buclele blonde ale lui Marilyn Monroe

Cel mai cunoscut sex symbol din toate timpurile se poate lauda cu o tunsoare pe masura faimei. Buclele blonde ale lui Marilyn, reinterpretate in mii de feluri, incanta si astazi privirile barbatilor.

Tunsoarea scurta a Miei Farrow

Frumusetea clasica a actritei este pusa perfect in evidenta de tunsoarea indrazneata pe care a capatat-o in 1968, dupa ce Vidal Sassoon i-a taiat parul Miei Farrow pentru rolul din filmul Rosemary's Baby.

Tunsoarea in scari a lui Blake Lively

Frumoasa blonda din serialul "Gossip Girl" este cunoscuta pentru parul sau de invidiat, tuns intotdeauna in scari, ce da impresia unei podoabe capilare bogate si sanatoase. Aceasta tunsoare a devenit una dintre cele mai cerute in saloanele newyorkeze.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#tunsori populare, #tunsori vedete, #top tunsori , #tunsori