Accesorii care nu trebuie sa-i lipseasca unui barbat sezonul acesta (Galerie foto)

Miercuri, 10 Aprilie 2013, ora 20:42
6047 citiri
Accesorii care nu trebuie sa-i lipseasca unui barbat sezonul acesta (Galerie foto)

Daca esti barbat si vrei sa fii in pas cu moda primavara aceasta, trebuie sa ai in garderoba cateva accesorii extrem de importante.

Iata care sunt cateva dintre acestea, conform Business Insider:

Ochelari de soare

Ochelarii de soare nu sunt buni numai pentru a te proteja de razele ultraviolete, ci iti vor da si o doza de sarm in plus. Cei model aviator se poarta in continuare, dar daca vrei sa iti ajuti si sanatatea, pe langa aspectul fizic, alege o pereche cu protectie UV 100%.

Un sacou lejer, deschis la culoare

Ai nevoie de ceva care sa te protejeze de vantul racoros, fara sa iti constranga, insa, miscarile prea mult sau sa fie prea gros. Alege materiale naturale, maneca poate sa fie chiar trei sferturi, iar culorile calde si deschise.

O bicicleta

Orice barbat ar trebui sa aiba o bicicleta in anotimpul acesta, ea fiind perfecta pentru deplasare in orice imprejurare, fie ca te duci la serviciu, vrei sa te relaxezi prin parc sau vizitezi rapid un prieten. Acum nu este nici frig, nici prea cald, te ajuta sa petreci timp in aer liber si tine loc si de sala de fitness.

Niste pantofi josi si racorosi, de piele

Ia-ti niste pantofi de primavara, josi, de piele, care sa lase piciorul sa respire. Alege-i in asa fel incat sa poti merge si mult pe jos cu ei, zi de zi, dar sa ii poti purta si intr-o seara in oras cu prietenii.

O pereche de pantaloni scurti, kaki

In weekend ai nevoie de niste pantaloni casual, mai ales daca alegi sa iti petreci timpul in aer liber. Cu o pereche de pantaloni trei sfertuti kaki vei arata foarte relaxat, dar si in pas cu moda.

O sapca

Pe langa ochelarii de soare, fereste-te de radiatii si caldura si cu ajutorul unei sepci deshise la culoare. Poti avea mai multe, in diferite nuante, pentru a-ti inveseli tinutele.

Un pulover lejer, cu nasturi

Ziua poate ca este cald, dar seara se face mai racoare, iar un pulover cu nasturi te va scoate din incurcatura. Acesta este lejer, usor de asortat si versatil.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#haine barbati primavara, #accesorii potrivite barbati, #accesorii moda primavara barbati , #vestimentatie
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Perfect portret al unui Kéké des plages!