Ce haine de iarna te pun in valoare (Galerie foto)

Duminica, 29 Ianuarie 2012, ora 08:36
7207 citiri
Ce haine de iarna te pun in valoare (Galerie foto)

Iarna s-a instalat cu drepturi depline si a adus dupa sine frig, zapada si multe haine groase monotone, majoritatea negre sau gri, fara vreo forma care sa puna corpul in valoare.

Este bine sa incerci sa iesi din aceasta masa anonima a gecilor si sa iti cumperi ceva care sa te scoata in evidenta si sa se potriveasca personalitatii tale. Iata cateva exemple de modele, recomandate de Genius Beauty:

Poti incerca o haina care sa vina pana la nivelul posteriorului, acoperindu-l chiar, cu niste mici tivuri de alta culoare in zona manecilor, a nasturilor si a gulerului. Acest model te va inalta si subtia.

Blana falsa este la moda si nici nu vei ofensa iubitorii de animale. Daca ai forma de mar si esti mai lata in umeri, cauta haine care sa aiba mai multa blanita la incheietura mainii, astfel incat sa atraga atentia asupra zonei mijlocii a corpului.

Haina militareasca nu trebuie sa fie neaparat verde si in alte culori consacrate, ceea ce conteaza mai mult fiind modelul. Daca ai curbe, alege o haina cu centura in talie, astfel incat sa-ti ofere un corp "clepsidra". Daca ai pieptul pronuntat, ia o haina care sa se incheie imediat sub sani, tot pentru a-ti pune in evidenta silueta si pentru a te inalta putin.

Daca adori stilul vintage, o asemenea haina iti va placea cu siguranta si o vei gasi chiar si la magazinele second-hand, cu preturi reduse, caci modelul in cauza s-a purtat multi ani la rand si inca este apreciat de multa lume.

O astfel de haina o vei gasi in majoritatea magazinelor, partea buna fiind ca, desi modelul este destul de comun, culorile variaza foarte mult, astfel ca iti vei putea exprima simplu preferintele cromatice si, astfel, si o parte din personalitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#haine iarna, #haine iarna modele, #haine iarna sugestii, #haine groase iarna, #platon sugestii forma corp, #geaca iarna modele corp , #vestimentatie