Ce sa nu porti toamna aceasta, daca nu vrei sa pari demodat (Galerie foto)

Duminica, 02 Septembrie 2012, ora 12:30
4363 citiri
Ce sa nu porti toamna aceasta, daca nu vrei sa pari demodat (Galerie foto)

Toamna bate la usa si incet - incet trebuie sa incepi sa iti schimbi garderoba, trecand la haine ceva mai groase. Chiar daca temperaturile sunt inca ridicate, este bine sa te pregatesti, facand cumparaturi.

Stilistii au trecut deja pe lista neagra cateva obiecte de vestimentatie, conform Askmen. Iata de ce este bine sa te feresti:

O haina de piele larga

Multi barbati isi cumpara o haina de piele larga, fara nicio forma, care le ascunde corpul in loc sa le puna in evidenta trasaturile masculine. De fapt, haina de piele trebuie sa fie nu mulata, dar cat de stramta se poate, fara sa jeneze. In acest fel, iti va tine cel mai bine de cald, ca sa nu mai vorbim de aspectul de "baiat rau" pe care ti-l va conferi.

Jachete si veste pufoase

O asemenea haina te ajuta, intr-adevar, sa iti fie cald, dar poate sa adauge si multe kilograme. Mai bine te imbraci in "straturi", obtinand astfel si o alura sic.

Hanorace fara maneca

Acestea pur si simplu nu isi vad rostul pe timp de toamna. Cand este frig, degeaba iti va fi cald la spate daca mainile iti vor ingheta.

Poate ca tricourile cu decolteu in forma de "V" sunt la mare cautare pe timp de vara, dar un pulover de acest fel nu are sens toamna. Daca nu rezisti tentatiei, incearca sa ai un "V" cat mai putin adanc, iar pentru a-l masca, poti pune o camasa pe sub pulover.

Esarfe si fulare cu logo-uri

Poate ca ti se pare interesant sa ai asemenea accesorii pline de logo-urile unor firme importante si scumpe, dar nu este nici pe departe de bun gust. Nu inseamna ca nu trebuie sa cumperi haine "de firma", dar in niciun caz nu defila cu ele, astfel incat ele sa iasa in evidenta mai mult decat personalitatea ta.

O palarie gen Justin Timberlake

Nu zice nimeni ca nu ai voie sa cumperi o asemenea palarie, dar ea isi are locul la petreceri sau alte evenimente sic. In niciun caz nu vei fi privit cu ochi buni pe strada cu un astfel de accesoriu, ci mai degraba vei semana cu un personaj evadat din videoclipul lui Justin.

Prea mult parfum

A fost dovedit stiintific faptul ca aerul mai rece face mirosul parfumului sa se resimta mai subtil, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti torni o jumatate de sticluta pe tine. In schimb, alege o aroma mai pregnanta, potrivita pentru sezon (de lemn, mirodenii) si aplic-o intotdeauna in zonele unde pulsul se simte cel mai tare.

Acoperitoare de urechi

Daca nu mergi pe o partie de schi sau sanie, de ce ai cadea in ridicol purtand asa ceva? Ea va stoarce toata masculinitatea din tine, iar daca o fata te va saluta, sunt mari sanse sa nici nu o auzi...

Ia-ti mai bine o palarie sau o haina cu gluga, daca vrei sa iti tii urechile la adapost.

Hanorac cu fermoar pe jumatate din lungime

Un hanorac trebuie sa fie ori cu fermoar lung, care sa-i permita sa se deschisa de tot, ori fara. Unul cu fermoar doar pe jumatate din lungime nu are niciun rost si cel mult il poti purta prin casa.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#haine nerecomandate toamna, #vestimentatie gresita toamna, #haine demodate toamna 2012 , #vestimentatie