Cele mai mari greseli de vestimentatie

Vineri, 04 Noiembrie 2011, ora 12:04
12000 citiri
Cele mai mari greseli de vestimentatie

Nu multa lume isi permite sa ceara sfatul unui stilist si sa cumpere haine de firma, extrem de scumpe. Respectand cateva reguli esentiale orice persoana va reusi sa previna eventualele erori in ceea ce priveste moda, tinuta si sa aiba un aspect ingrijit.

Indiferent de bugetul pe care il ai, iata ce poti face pentru a avea o tinuta fara defect, conform Life Script:

Bretelele sutienului la vedere

Desi in multe productii hollywoodiene actritele poarta intentionat hainele astfel incat sa li se vada bretelele de la sutien, precum Sarah Jessica Parker in Sex and the City, nu este cazul sa adopti acest stil. Sutienul este, totusi, o piesa de lenjerie intima, asa ca trebuie ascuns si nu lasat la vedere, nici din greseala, nici intentionat.

Linia bikinilor sa se observe prin pantaloni

Nu este de ajuns ca bretelele se vad, cei din jur mai pot observa fara probleme si linia bikinilor, prin pantaloni. Asta inseamna ca imaginatia nu mai joaca niciun rol. Nu este nimic sexy in a lasa atat de mult la vedere, asa ca tine-ti lenjeria bine ascunsa, oricat de sic ar fi.

Blugi cu talie joasa

Blugii cu talie joasa au fost o miscare marcanta in moda si au acaparat in scurt timp piata, dar unele persoane, in special fetele mai tinere, abuzeaza de acest trend si lasa sa se vada prea multa piele. Unele nici nu se pot apleca din aceasta cauza, caci li s-ar vedea jumatate din posterior. Nu mai poate fi vorba de senzualitate cand mare parte din sezut e expusa vederii.

Blugi batranesti

Acestia au talia foarte inalta si nu au nicio forma pe picior, fiind adesea imbracati de persoanele varstnice. Atunci cand esti tanara, insa, sau la mijlocul vietii nu este cazul sa te ascunzi in asemenea haine care nu iti vor pune corpul in valoare, ba chiar te vor dezavantaja. Nu fac decat sa dea un aspect tern, sters. Cauta o pereche de blugi care sa se termine la nivelul buricului si sa alungeasca picioarele.

Sosete cu sandale

Aceasta alegere este inacceptabila atat pentru femei, cat si pentru barbati. Sosetele si sandalele sunt doua articole care nu trebuie combinate sub nicio forma. Sandalele se poarta doar pe piciorul gol. Persoanele mai friguroase ar trebui sa poarte pantofi decupati la varf, tot fara soseta.

Sutien alb pe sub tricou alb

Multe femei fac aceasta greseala crezand ca astfel sutienul nu se va vedea, dar culoarea respectiva este la fel de vizibila ca rosul aprins. Cel mai bine este sa alegi o lengerie in culoarea pielii, spre bej, atunci cand porti un tricou alb.

Pantofi cu care nu poti merge

Daca ai trecut de 20 de ani si tot nu te-ai lecuit de pornirea de a-ti cumpara pantofi incredibil de frumosi, dar in care nu poti rezista mai mult de cinci minute, si asta fara sa mergi, ar fi cazul sa-ti reconsideri atitudinea. Oricat de frumosi ar fi pantofii, nu e deloc sexy sa te poticnesti cand mergi sau sa oftezi la fiecare pas. Mai bine alege ceva cu un toc mai mic sau incaltaminte gen platforma, in care te vei putea deplasa in voie, sigura pe tine.

Haine care nu ti se potrivesc

Inceteaza sa mai cumperi haine mai mari decat ai nevoie doar pentru a-ti ascunde anumite imperfectiuni. Acestea te fac, de fapt, sa arati mult mai mare decat esti in realitate. La fel se intampla si cu tinutele prea stramte, care in loc sa iti scoata armonios formele in evidenta arata lumii fiecare exces de piele si grasime.

Nu te imbraci conform varstei tale

Cel mai probabil ai un vecin, femeie sau barbat, ori o colega de serviciu care se imbraca in mod frecvent altfel decat i-ar cere-o varsta. Nu te mai poti imbraca la 30 de ani ca la 20, la 40 ca la 30, iar la 50 ca la 40. Odata ce ai sarit de pragul de 30 de ani nu te mai poti imbraca toata in roz, nici sa porti ruj roz cu sclipici, topuri minuscule si sa fii, in acelasi tim, eleganta.

A inainta in varsta nu inseamna ca garderoba ta trebuie sa devina una plictisitoare, ci doar ca trebuie sa-ti adaptezi tinuta astfel incat sa fii in continuare sexy, dar intr-o maniera noua, poate sofisticata.

Oja ciobita

Mai bine nu mai folosesti deloc oja decat sa o lasi sa se cojeasca de pe unghie si sa apara ca nu ti-ai mai facut manichiura de o luna. Alege marci bune, astfel incat lacul de unghii sa reziste mai mult si sa se intinda bine. Daca incepe sa se cojeasca si nu ai timp sa iti faci unghiile din nou, pur si simplu sterge cu acetona si lasa-le asa pana cand reusesti sa le acorzi din noua atentia cuvenita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
#sfaturi haine, #sfaturi moda, #sfaturi vestimentatie, #sfaturi vestimentatie corecta, #greseli vestimentatie , #vestimentatie