Cum combini cu stil pantofii sport si rochiile

Advertorial
Miercuri, 20 Ianuarie 2021, ora 14:38
9400 citiri

Tinutele confortabile sunt tot mai preferate intr-o perioada in care evenimentele si petrecerile cu fast sunt tot mai rare. Cu atat mai mult daca biroul tau s-a mutat acasa in tot acest timp, ai nevoie de haine in care sa te simti comod si in care sa arati bine pe durata sedintelor video.

Un mix ideal pentru orice moment este cel dintre rochii si pantofii sport. Insa, cum asortezi corect aceste doua elemente vestimentare pentru un look reusit? Inspira-te din ideile noastre!

Creeaza combinatii adecvate sezonului

Anotimpul in care ne aflam este unul dintre cele mai importante criterii in functie de care ne alegem hainele si accesoriile pe care sa le includem in tinute. Vestea buna este ca poti purt impreuna rochii si pantofi sport indiferent de sezon, cat timp ele fac parte din aceeasi poveste. Asadar, daca o rochie subtire, de vara, poate fi purtata cu tenisi sau adidasi din panza, pentru rochiile tricotate, ideale pentru toamna si iarna, ai nevoie de pantofi sport din piele. Click aici sa vezi cele mai cool modele Puma, din piele neteda si piele intoarsa.

Poarta rochii retro cu adidasi clasici

Esti adepta stilului retro, iar in garderoba ta se regasesc o multime de rochite cu volane, foarte feminine? Incaltamintea ideala pe care o poti asocia cu astfel de modele este cea clasica. Opteaza pentru o pereche de pantofi sport simpli, cum ar fi cei Adidas Alphabounce sau sneakersii Alexander McQueen. Foarte important este sa tii cont in acest caz si de greutatea fiecarui obiect vestimentar. In acest mod, va fi mai simplu sa faci alegerile corecte si sa nu dai gres. De exemplu, o pereche de adidasi masivi nu se vor potrivi cu o rochie fluida, de matase.

Accesorizeaza dresurile potrivite

Nu de putine ori, atunci cand purtam rochii alegem si dresuri care sa ne imbrace piciorul. Ei bine, daca mizezi pe asortarea rochiei cu o pereche de pantofi sport, urmeaza regula de baza: dresurile nu trebuie alese niciodata intr-o culoare mai inchisa decat incaltarile. Sa spunem ca pornesti de la o rochie office, gri, in linie dreapta si vrei sa creezi un outfit formal, potrivit pentru o zi mai lejera la birou. Imbraca dresuri negre cu o pereche de pantofi sport negri si vei obtine o tinuta cat se poate de decenta si de corecta. Evita asocierea dintre dres negru si incaltari de alta culoare deoarece vor "taia" optic picioarele.

Mizeaza pe sneakersii cu glitter

Avand in vedere popularitatea de care se bucura stilul athleisure in ultima vreme, nu este de mirare ca la mare cautare sunt acum si sneakersii cu glitter aplicat. Este evident ca acestia au fost creati pentru a fi purtati in contexte speciale, asadar ii poti purta cu incredere cu orice ocazie ai opta pentru o rochie mai pretentioasa. Participi la o nunta atipica sau pur si simplu vrei sa te simti confortabil luand cina in oras? Accesorizeaza o rochie care are fusta realizata din tull cu o pereche de pantofi sport cu sclipici!

Este simplu sa combini corect rochii si pantofi sport daca tii cont de cateva reguli de baza. Suntem siguri ca sfaturile si secretele noastre te vor ajuta sa creezi tinute reusite pornind de la aceste doua elemente de vestimentatie!

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#sneakersi, #rochii, #asortare pantofi sport , #vestimentatie