Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum sa te imbraci ca sa arati cu 10 kilograme mai slaba (Galerie foto)

Vineri, 12 August 2011, ora 12:04
101487 citiri
Cum sa te imbraci ca sa arati cu 10 kilograme mai slaba (Galerie foto)

Te-ai obisnuit sa tii in permanenta dieta, sa fii foarte atenta la tot ceea ce consumi si sa faci sport de cateva ori pe saptamana, in speranta ca vei slabi si vei arata mai bine. Ceea ce probabil nu stii este faptul ca prin felul in care te imbraci poti scapa de 10 kilograme fara sa te chinui prea mult.

Iata cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi tinuta zilnica, potrivit Glamour.

Asorteaza-ti pantalonii cu tricoul: poti "pierde" 5 kilograme asortandu-ti tricoul cu pantalonii si chiar pantofii, pierzand inca 5 kilograme daca toate aceste piese de vestimentatie sunt negre sau inchise la culoare. Daca ti-e teama ca tinuta va fi prea trista, alege o pereche de pantaloni intr-o culoare vibranta.

Tine minte regula proportiei: formele rotunde te vor face si pe tine sa arati rotunda, asa ca fii atenta la croiala hainelor. In plus, nu te imbraca astfel incat toate hainele sa fie largi. Daca pantalonii sunt mai evazati, alege un tricou stramt, iar cu o bluza larga si lunga ia pantaloni sau fusta scurta.

Alege jacheta potrivita: cele pana la nivelul soldurilor arata foarte bine si atragator, cele prea largi te vor face sa arati mai plinuta decat esti, iar jachetele in forma conica iti vor micsora talia.

Alege bine fustele: genul de fusta creion, bine croita, arata bine pe orice persoana si avantajeaza orice silueta.

Jachetele si puloverele lungi pana la talie iti micsoreaza din inaltimea corpului, in timp ce acelea pana la solduri te alungesc.

Poarta pantofi cu toc la blugi: probabil ai vazut de multe ori aceasta tinuta la vedete. Ele o aleg tocmai pentru ca stiu cat de mult avantajeaza orice forma de corp. Ai grija ca pantalonii sa acopere calcaiul.

Alege cureaua potrivita: o curea din material elastic te va strange si iti va evidentia talia, facandu-te sa arati mai slaba.

Pantalonii usor evazati ascund multe forme nedorite, la fel ca aceia cu o talie usor mai inalta, cu o banda care sa mascheze abdomenul inferior. Daca sunt usor elastici nu isi vor pierde forma, asa cum se intampla cu cei de in, care dupa cateva purtari se largesc foarte mult.

Ia-ti o rochie tip halat, care iti va pune in evidenta decolteul si va fi larga de la talie in jos, ascunzand forme nedorite.

Alege-ti imprimeurile cu atentie, caci de cele mai multe ori acestea nu te avantajeaza, in comparatie cu hainele simple, dintr-o culoare. Daca ai soldurile mai mari, poarta imprimeu in partea de sus, optand pentru pantaloni sau fusta inchise la culoare.

Poarta rosu pentru a arata lumii din jur increderea in tine. Aceasta culoare te va face instantaneu mai sexy si va lua privirea de la depunerile nedorite.

Ai grija unde se imbina pantalonii cu topurile. Daca aceste doua piese se intalnesc la talie, inseamna ca vei arata mai masiva decat esti. Cel mai bine este ca acestea doua sa se intrepatrunda imediat sub talie.

O haina cu guler larg, mare, este foarte potrivita pentru zilele mai racoroase, micsorand corpul oricarei femei.

Incearca o combinatie de blugi drepti, un tricou simplu si o esarfa mai complicata, cu imprimeuri vesele si inedite. Aceasta va atrage atentia asupra chipului tau si cei din jur nu vor mai fi atat de atenti la corp.

Poarta pantofi decupati in fata. Desi aparent acestia nu au nicio legatura cu greutatea, ei te vor face sa arati mai supla decat botinele sau sandalele cu multe panglici infasurate in jurul gleznei.

Investeste bani intr-o pereche de pantofi culoarea pielii. Acestia iti vor alungi piciorul si, astfel, vei arata mai zvelta. Sub nicio forma nu asorta acesti pantofi cu ciorapi inchisi la culoare.

Lanturile decorative, lungi nu sunt doar un element frumos, ci iti si alungesc trunchiul si te slabesc. Merg de minune asociate cu topuri simple, intr-o singura culoare.

Cauta modele cat mai interesante in zona gatului. Nu trebuie neaparat sa optezi pentru un decolteu generos, ci pur si simplu sa fie ceva inedit. Astfel, atentia va fi atintita asupra fetei si vei arata foarte stilata.

Poarta o curea care sa nu aiba neaparat un scop practic, dar sa infrumuseteze o rochie larga. Vei capata o silueta in forma de clepsidra si cureaua va capta toata atentia, astfel incat eventualii colacei vor trece neobservati.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#imbracaminte slabit, #haine persoane plinute, #haine avantaj silueta, #haine bune silueta, #haine potrivite silueta, #haine care slabesc, #haine femei slabit , #vestimentatie