Cum sa-ti alegi costumul de baie perfect

Miercuri, 08 Iunie 2011, ora 08:26
5352 citiri
Cum sa-ti alegi costumul de baie perfect

Multe femei se simt foarte vulnerabile atunci cand vine vorba sa imbrace costumul de baie, dorind sa-l gaseasca pe acela care sa le puna cel mai bine corpul in evidenta.

Potrivit Ehow, trebuie sa ai cateva detalii in minte atunci cand vrei sa cumperi un costum care sa iti mascheze defectele si sa iti arate calitatile. In primul rand trebuie sa iti analizezi forma corpului, pentru a sti care iti sunt atuurile.

- Forma de para: ai un bust destul de mic si posteriorul mai dezvoltat, impreuna cu zona soldurilor.

- Forma curbata: ai bustul si soldurile mari, cu o talie ingusta.

- Bust mare: ai sanii mari si talia si soldurile inguste.

- Atletic: nu ai foarte multe forme, avand un corp drept.

- Corp inalt: ai un trunchi si picioare inalte.

- Miniona: esti destul de scunda si micuta, cu picioare nu foarte lungi.

Dupa ce decizi in ce categorie te incadrezi, poti incepe sa cauti costumul perfect. Pentru forma de para, incearca sa porti un costum care sa atraga atentia asupra bustului, astfel incat posteriorul sa nu mai fie atat de pronuntat. Poti opta pentru un sutien cu burete, care sa evidentieze si mai bine sanii.

Poti alege si o fusta scurta de plaja, pentru a pune in valoare partea preferata a corpului. O esarfa infasurata de la talie in jos poate da o nota de eleganta, dar si una exotica, in functie de culorile alese.

Daca ai forme pronuntate sau un bust mare, poti incerca un costum de baie dintr-o piesa, care sa-ti evidentieze talia. Daca il alegi decupat in parti, va distrage atentia de la burta. Daca vrei sa inoti, costumul intreg este chiar indicat, pentru ca ofera suport sanilor si ii mentine la locul lor.

Daca ai o silueta atletica, opteaza pentru un costum sportiv, care merge foarte bine cu un corp musculos si bine lucrat.

Daca esti inalta, alege imprimeuri bogate, care vor distrage atentia de la inaltime si iti vor accentua mai bine formele. Costumele dintr-o bucata, dar foarte decupate, iti vor sta bine de asemenea.

Daca esti micuta, cauta un slip cat mai inalt pe solduri. Astfel, picioarele vor parea mai lungi. Evita costumele cu pantalonasi scurti, caci acestea te vor micsora si mai mult. Costumele care au o curea in partea de jos te pot lungi de asemenea.

Se poate intampla sa te incadrezi in mai multe categorii, adevarul despre silueta ta fiind undeva la mijloc. Probeaza cat mai multe costume de baie inainte sa-ti achizitionezi unul, numai astfel putand invata ce te avantajeaza cel mai bine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#costum de baie, #tip corp costum baie, #alegere costum baie sfaturi, #costum baie potrivit corp, #costum de baie idei , #vestimentatie