Greseli si sfaturi cand alegi o tinuta intr-o singura culoare

Marti, 17 Aprilie 2012, ora 10:48
4180 citiri
Greseli si sfaturi cand alegi o tinuta intr-o singura culoare

Toata lumea stie ca actorul american Jack Black este un tip amuzant, dar stilul personal, in ceea ce priveste vestimentatia, cam lasa de dorit. Iar acesta nu este nici pe departe o chestiune care poate fi luata in deradere.

Atunci cand vrei sa optezi pentru o tinuta inchisa la culoare, chiar neagra, asa cum a ales comediantul, o poti inveseli, accesoriza si personaliza prin diverse elemente aparent minore, dar care iti vor pune in valoare caracterul si te vor scoate din anonimat, cel putin din punct de vedere vestimentar, conform Men's HEalth.

1. In primul rand, atunci cand alegi o tinuta neagra, trebuie sa ai grija ca aceasta sa se potriveasca perfect pe corpul tau, caci daca masurile nu corespund, vei parea total lipsit de forma. Manecile lui Jack sunt mult prea lungi si partea de jos a camasii este cu mult sub solduri, un semn clar ca piesa vestimentara este prea mare.

2. Nici urmatorul detaliu nu este flatant. Nasturii grupati cate 3 ii dau mai degraba un aspect de cowboy decat unul "cool", degajat. Daca vrei ceva care sa atraga atentia, poti pune un ac dragut, decorativ sau un tiv usor lucios. Nasturii ar fi bine sa ramana negri si simpli.

3. Marimea nu este potrivita nici in cazul pantalonilor. Este foarte greu de observat unde se termina camasa si unde incep acestia, dar cu siguranta trebuie sa fie mai scurti si mai stramti. Tivul ar trebui sa se termine chiar pe marginea pantofilor, pe cand, in cazul lui Jack, se vede cum calca pe el.

4. O tinuta monocromatica are nevoie de un element colorat, dar in acest caz pantofii nu reprezinta alegerea potrivita. O esarfa ar fi mai buna, la fel o curea sau un ceas.

5. Este in regula sa iti desfaci nasturele de sus si sa ai un aer degajat, fara cravata, atat timp cat restul tinutei este impecabil si sofisticat. In acest caz, insa, totul arata la fel de ravasit.

6. Este de apreciat ca actorul s-a barbierit atent, astfel incat fata arata proaspata si ingrijita, lucru destul de greu de intalnit la el, de altfel.

7. Daca, totusi, te-ai straduit ca fata in fie ingrijita, de ce nu ai face ceva si in legatura cu parul? El nu trebuie sa stea ravasit si sa para ca nu l-ai mai pieptanat de o saptamana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#tinuta barbati o culoare, #tinuta o singura culoare, #vestimentatie monocromatica accesorii potrivite, #vestimentatie monocromatica sfaturi barbati, #haine aceeasi culoare sfaturi , #vestimentatie
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
De când e negrul culoare? Poate simbolul doliului... Sau al chemării