Lectia de stil pentru tinute feminine

Advertorial
Marti, 26 Ianuarie 2021, ora 17:52
7586 citiri
Lectia de stil pentru tinute feminine
Sursa foto: pexels.com

Vrei sa arati intotdeauna impecabil, indiferent daca vorbim despre tinute casual, de zi cu zi sau de outfituri fastuoase, pentru evenimente? Nu e asa greu pe cat pare. Plus ca nu e obligatoriu sa obtii tinute feminine si elegante, care sa te puna in evidenta, doar daca ai coafuri sofisticate si stiletto.

Pentru ca tendintele in moda vin si pleaca, tine cont de cateva lectii de stil, potrivite oricarei varste, sfaturi care te ajuta sa te descoperi si care te vor incadra in randul femeilor care atrag orice privire. Iata care sunt cele mai importante lectii de stil, care nu implica un buget exagerat, in articolul urmator!

Tine cont de silueta ta

Pentru a arata bine si a-ti pune in valoare feminitatea si eleganta, alege corect hainele pe care le porti. Astfel, iti vei evidentia atuurile fizice, estompand orice imperfectiune si mentinand proportiile.

O femeie cu stil nu poarta niciodata articole vestimentare care nu o avantajeaza. Invata sa-ti accepti calitatile si defectele! Odata ce iti cunosti corpul, vei sti care sunt hainele care iti vin bine si la ce obiecte vestimentare ar trebui sa renunti. Evita sa porti rochii retro cu doua numere mai mari, care iti acopera in intregime corpul, sau articolele prea mici sau stramte, care nu fac altceva decat sa-ti evidentieze zonele care nu te avantajeaza. Atata timp cat esti constienta de formele tale, poti alege modelele, marimea, culorile si imprimeurile care ti se potrivesc, pentru orice articol vestimentar.

Include in garderoba articole neutre si versatile

O femeie eleganta, cu stil, are, intotdeauna, in dressing piese vestimentare atemporale, cu ajutorul carora sa creeze tinute clasice, pentru orice eveniment. Daca vrei sa ai haine pe care sa le imbraci oricand si la orice ocazie, opteaza pentru articole neutre, care iti usureaza alegerea atunci cand iti pui intrebarea: "Cu ce sa ma imbrac azi?"

Ar fi perfect sa ai in dressing camasi albe de diferite modele, jeansi clasici, fara taieturi sau aplicatii, paltoane in nuante neutre, rochii negre, fuste clos, pantofi negri si esarfe din matase, cu ajutorul carora sa compui outfituri stilate.

Alege cu grija accesoriile

Accesoriile au rolul de a completa o tinuta cu stil, de aceea, trebuie alese cu mare atentie. Cauta modele simple si de bun gust, pe care sa le porti in functie de eveniment. Daca un colier supradimensionat arata bine cu o rochie eleganta, atunci cand te imbraci casual, un singur lantisor subtire si un inel sunt suficiente, pentru a evita un outfit incarcat.

La fel de importanta este si integrarea gentii intr-o tinuta feminina si eleganta. Nu uita ca gentile de zi pot fi mari, simple sau cu imprimeuri, in timp ce modelele de seara trebuie sa fie mici, din materiale speciale. In plus, calitatea materialului isi spune cuvantul. Alege genti din piele, rezistente, pe care le poti purta ani la randul, fara teama ca isi vor schimba aspectul.

Investeste in lenjerie de calitate

Pentru o tinuta cu stil, nici lenjeria pe care o porti nu trebuie sa fie neglijata! Mizeaza pe modele fine, confectionate din materiale de calitate, si nu uita ca lenjeria nu trebuie sa se vada. O lenjerie bine aleasa completeaza o tinuta eleganta si feminina, in care sa te simti extraordinar.

Renunta la alaturarea culorilor stridente

Desi tendintele in moda incurajeaza, constant, folosirea culorilor stridente si extravagante, acestea nu sunt prea potrivite cu un stil clasic, elegant si bine conturat. De regula, culorile tari si alaturarea de imprimeuri duc la un look inestetic si indeparteaza ideea de feminin. Oricare ar fi evenimentul la care participi, renunta sa combini nuante puternice precum rosu, albastru, verde sau galben. In schimb, orienteaza-te catre tonuri neutre, care iti ofera posibilitatea de asortare a culorilor.

Pentru ca simplitatea te transforma intr-o femeie eleganta si stilata, alege piesele vestimentare care te avantajeaza, in nuante simple, atemporale. Tine cont de sugestiile noastre si vei arata impecabil, indiferent de eveniment.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#tinute feminine, #stil feminin, #tinute femei , #vestimentatie