Manusi pentru fiecare stil in parte (Galerie foto)

Marti, 29 Noiembrie 2011, ora 09:47
4660 citiri
Manusi pentru fiecare stil in parte (Galerie foto)

Iarna aceasta se anunta destul de friguroasa, asa ca, pe langa hainele groase, trebuie neaparat sa porti si manusi daca nu vrei sa-ti mainile si sa iti protejezi pielea.

Este imposibil sa nu gasesti o pereche care sa te seduca pur si simplu, potrivindu-se perfect tinutei pe care o adopti si stilului tau. Tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare atunci cand cauti. Iata cateva propuneri de modele sugerate de Ehow:

Manusile colorate, precum cele prezentate la Saptamana Modei din Germania de catre Eva Lutz, ofera veselie oricarei tinute de iarna, care de cele mai multe ori este stearsa si destul de trista. Nu doar cele rosii ies in evidenta, indicate fiind si cele galbene, mov sau verzi.

Manusile lungi, precum cele marca Chanel, purtate de actrita Charlene Choi, in stilul lui Audrey Hepburn, merg la ocazii speciale, alaturi de o rochie eleganta si tocuri. Alege nuante neutre, precum negrul sau bejul.

Manusi contrastante: Kelly Osbourne a optat pentru o pereche de manusi albe, scurte, in timp ce tinuta ei avea alta culoare. Astfel, ele au devenit centrul atentiei.

Manusi plasa: un model a purtat aceste manusi Samora in timpul Samtamanii Modei Mercedes-Benz din 2011. Au atras imediat atentia, oferind o eleganta aparte si potrivindu-se cu mai multe stiluri. Daca optezi pentru acest model, insa, uita de alte accesorii.

Ducesa de Cambridge opteaza pentru un model clasic, dar la care este adaugat un mic detaliu ce face toti banii. La margine se intrezareste blanita rosie, care se potriveste de minune cu haina lui Kate.

Manusile fara degete, asa cum poarta Manika, combinate cu o rochie vaporoasa, dau un aspect tineresc intregii tinute.

Imprimeu animal: asa a ales vedeta TV Snooki sa se imbrace de jos pana sus, inclusiv in ceea ce priveste manusile. Cu o manichiura potrivita, vei arata precum o felina atat timp cat manusile lasa degetele la vedere.

Manusi din piele de camila: actrita Charlotte Sullivan poarta doar o asemenea manusa, care se asorteaza cu poseta si celelalte accesorii in tonuri neutre.

Manusa cu atitudine: modelul Lisa Kebede poarta o manusa pe care sunt incrustate fel de fel de pietre semipretioase la Festivalul de film de la Cannes. Ea este asortata cu o centura imbodobita in aceeasi maniera.

Manusi in doua culori: ce poate fi mai bun decat o culoare, daca nu doua culori? Cantareata Charlene Kaye le asorteaza cu o rochie in buline si esarfa mustar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#manusi modele, #manusi idei, #manusi stil , #vestimentatie
Comentarii
Poza deniutz333
deniutz333
rank 2
pentru barbati sunt recomandate manusile de box