Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Liga 1: Spectacol total intre Brasov si CFR Cluj

Duminica, 17 Aprilie 2011, ora 20:47
2524 citiri
Liga 1: Spectacol total intre Brasov si CFR Cluj

FC Brasov si CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 2-2, intr-un meci plin de spectacol si de rasturnari din etapa a 27-a.

Brasovenii au avut un start mai bun de meci, cu o ocazie uriasa a lui Chipciu, al carui sut ce se ducea in plasa a fost scos de pe linie de Diogo.

Oaspetii au dat insa lovitura pe o actiune de contraatac fulgeratoare, Kone invingandu-l pe Kajcsa in minutul 15 cu un sut imparabil la coltul lung.

Dupa primirea golului, brasovenii s-au aruncat in ofensiva, dar Minca a scos fenomenal la o reluare din patru metri a lui Robert Ilyes.

In partea secunda, atacurile s-au intensificat, iar brasovenii au egalat meritat in minutul 64, dupa ce Ilyes a deviat in plasa o centrare din banda dreapta.

Minutul 79 a readus trecerea in avantaj a oaspetilor, in urma unei lovituri libere pe care Ionut Rada a executat-o magistral, insa la doar un minut distanta gazdele au egalat prin Di Stefano, dupa un penalty controversat acordat de Teo Craciunescu.

Finalul a fost aprins, insa meciul s-a terminat la egalitate, scor 2-2. Clujenii ocupa locul 9 dupa acest rezultat, cu 35 de puncte, in timp ce FC Brasov locul 13, cu 31 de puncte.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
#liga 1, #fc brasov, #CFR Cluj , #etape