Liga lui Dragomir a programat "pe blat" o echipa din Liga 1

Luni, 03 Decembrie 2012, ora 08:39
3172 citiri
Liga lui Dragomir a programat "pe blat" o echipa din Liga 1
Foto: Evenimentul Zilei

Liga Profesionista de Fotbal (LPF), organism condus de Dumitru Dragomir, a programat "pe blat" o formatiei prim divizionara in etapa cu numarul 18 a Ligii 1.

Este vorba despre clubul Gloria Bistrita, care a pierdut un litigiu cu un fost jucator si, potrivit regulamentului, nu ar fi avut cum sa fie programata in campionat pana nu isi achita datoriile.

Comisia pentru Statutul Jucatorului i-a dat dreptate fotbalistului Filip Lazareanu, obligand gruparea din Bistrita sa ii plateasca acesta restante salariale in valoare de 48.000 de euro. Oficialii au fixat si un termen-limita pentru ca sportivul sa isi primeasca banii, 24 noiembrie.

Cotidianul Gazeta Sporturilor anunta, in editia tiparita, ca echipa condusa de Jean Padureanu nu si-a achitat datoria nici pana acum astfel ca, potrivit Regulamentului, Gloria Bistrita nu ar mai fi trebuit sa joace in Liga 1.

Totusi, LPF nu a tinut cont de decizia definitiva si irevocabila a Comisiei pentru Statutul Jucatorului si i-a programat pe bistriteni in etapa cu numarul 18, Gloria urmand a evolua luni seara pe terenul Astrei Giurgiu.

Sursa citata sustine ca Liga lui Dragomir a nesocotit hotararea definitiva pentru a evita plata unor despagubiri uriase catre unul dintre posturile care au achizitionat drepturile TV ale Ligii 1.

Intalnirea dintre Astra si Bistrita va fi televizata pe DolceSport si, in cazul in care Gloria nu ar fi fost programata, sefii postului ar fi avut dreptul de a actiona in instanta LPF pentru ca nu ar fi avut cum sa transmita o partida pentru care au platit bani grei.

M.D.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#LPF Dragomir Padureanu, #Gloria Bistrita neprogramata Liga 1, #Gloria Bistrita datorii , #etape
Comentarii
Poza klok
klok
rank 1
tarfele lu dragomir !