Avancronica meciului Rapid - Steaua

Luni, 08 Noiembrie 2010, ora 10:05
4144 citiri
Avancronica meciului Rapid - Steaua

Derbiul etapei a 14-a a Ligii 1, Rapid - Steaua, se va desfasura luni seara, incepand cu ora 20:30 si va fi transmis, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com.

104 meciuri in campionat s-au disputat intre Rapid si Steaua, incepand cu anul 1947. De 41 de ori au invins stelistii, 26 de jocuri le-au revenit giulestenilor si 37 de partide s-au terminat nedecis.

Prima intalnire intre cele doua mari rivale bucurestene a avut loc pe 4 decembrie 1947, cand ASA Bucuresti (actuala Steaua) a pierdut confruntarea cu CFR Bucuresti (actuala Rapid), scor 0-1.

Ultima confruntare dintre Rapid si Steaua a avut loc in luna aprilie a acestui an si a inregistrat un scor rusinos pentru gruparea din Bulevardul Ghencea: giulestenii s-au impus cu 5-1.

In mai 1989 s-a realizat cea mai categorica victorie a "ros-albastrilor" in Giulesti, scor 2-8!

Revenind la prezent, Rapid vine dupa un joc dezamagitor in etapa trecuta, cu Pandurii Targu Jiu, incheiat la egalitate (scor 1-1). De partea cealalta, Steaua a jucat la mijlocul saptamanii cu Utrecht, in Europa League, partida castigata cu 3-1.

Cote la pariuri

Bookmakerii o vad favorita pe Rapid, care are cota 2.10 la victorie, fata de 3.20 cat e cota Stelei la victorie. Un rezultat de egalitate e cotat tot cu 3.20.

1-0 si 1-1 sunt cele mai probabile scoruri, fiecare cu cota 6.50. Urmeaza 2-0, 1-1 si 0-1, cotate cu 8.00.

Echipe probabile

RAPID: Bornescu - Costa, Antonio, Constantin, Bozovici - Roman, Lazar, Spadacio, Cesinha - Herea - Cassio;

Antrenor: Marius Sumudica.

STEAUA: Tatarusanu - Martinovici, Gardos, Geraldo, Latovlevici - Bicfalvi, Ricardo - Nicolita, Stancu, Tanase - Surdu.

Antrenor: Marius Lacatus.

Inaintea acestui meci, Rapid ocupa pozitia a 3-a in clasamentul Ligii I, cu 25 puncte, in timp ce Steaua e pe locul 7, cu 21 de puncte.

Arbitri: Cristian Balaj - Ionel Popa, Radu Iulian - Dragos Istrate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#avancronica derbi Rapid Steaua, #live derbi rapid steaua , #meciuri
Comentarii
Poza ALTERNANTZA
ALTERNANTZA
rank 4
Hai strainii! Hai tziganii!