CFR Cluj a umilit Concordia Chiajna

Sambata, 15 Octombrie 2011, ora 23:25
2594 citiri
CFR Cluj a umilit Concordia Chiajna
foto: gsp.ro

CFR Cluj a castigat fara probleme, scor 4-0, intalnirea jucata sambata seara la Chiajna, cu Concordia, in etapa a 10-a a Ligii 1.

Trupa lui Jorge Costa a inceput ca din tun partida si a punctat de doua ori in primele opt minute. Weldon a deschis scorul in minutul 5, dupa o mare gafa a apararii gazdelor, iar Sougou a dublat avantajul oaspetilor dupa o pasa primita de la autorul primului gol.

Pana la pauza, clujenii au mai puntat odata, prin acelasi Sougou, in minutul 24, in urma unei actiuni superbe in banda dreapta.

Imediat dupa pauza, CFR a mai marcat odata. Renan l-a invins pe Kolev cu un sut din afara careului si a stabilit scorul final al intalnirii.

Bucuria oaspetilor a fost umbrita putin de eliminare suferita de Ronny in minutul 84, dupa un fault dur la Chitu.

In urma acestui rezultat, CFR Cluj a ajuns la 20 de puncte in clasamentul Ligii 1 si urcat pe locul 3, la doua puncte distanta de prima clasata, Dinamo, care are insa si un meci mai putin disputat. De partea cealalta, ilfovenii raman pe ultimul loc al clasamentului, cu doar 6 puncte stranse in primele 10 etape.

Concordia Chiajna: Kolev - Marin (Dima '58), Bozga, Stoica (Galiassi '64), Vitinha - Chitu, Stere - Popa, Trica, Muzac (Mihalcea '46) - Baltoi.

Antrenor: Laurentiu Dinita.

CFR Cluj: Beto - Panin, Cadu, Nuno Diogo, Camora - Peralta, Muresan, Renan - Sougou (Kapetanos '75), Weldon (Ronny '64), Bastos (Celestino '76).

Antrenor: Jorge Costa.

Arbitru: Sebastian Coltescu.

Ce-a făcut FCSB cu Sepsi în primul meci din play-off. Cum arată clasamentul
Ce-a făcut FCSB cu Sepsi în primul meci din play-off. Cum arată clasamentul
Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-1, gruparea Sepsi OSK, într-un meci din etapa 1 a play-off-ului Superligii. Bucureştenii au deschis scorul în...
Mutu reclamă un penalty neacordat la meciul CFR Cluj - Universitatea Craiova
Mutu reclamă un penalty neacordat la meciul CFR Cluj - Universitatea Craiova
Adrian Mutu, antrenorul echipei CFR Cluj, spune că echipa sa a jucat bine cu Universitatea Craiova, dar jucătorii nu au fost concentraţi în faţa porţii adverse. „Din păcate ăsta este...
#CFR Cluj castigat Chiajna, #CFR Cluj, #concordia chiajna, #Liga 1 etapa 10 , #meciuri