CSU Craiova - Dinamo: Echipele probabile, ultimele informatii si televizare

Advertorial
Sambata, 22 Aprilie 2017, ora 12:12
19488 citiri
CSU Craiova - Dinamo: Echipele probabile, ultimele informatii si televizare
Foto: Hepta.ro

CS Universitatea Craiova si Dinamo Bucuresti se intalnesc, sambata de la ora 20:30, in meciul zilei din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1.

Inaintea acestei partide, Dinamo se afla pe locul 3 in Liga 1, cu 32 de puncte, in timp ce CS Universitatea Craiova este pe locul 5, cu 27 de puncte.

Echipa lui Cosmin Contra vine dupa trei victorii consecutive si a reintrat in cursa pentru castigarea titlului.

De partea cealalta, oltenii se afla intr-o criza de rezultate si spera sa se mobilizeze pentru a se impune.

In partidele din sezonul regulat, fiecare echipa s-a impus pe propriul teren cu 2-1. In play-off, scorul a fost egal, 0-0.

Apostol Popov si Jovan Markovici sunt cele mai importante absente de la CS Universitatea Craiova in aceasta partida.

Laurentiu Branescu, Laurentiu Corbu si Claudiu Bumba sunt accidentati si nu vor evolua pentru Dinamo in aceasta partida.

Un pont recomandat pentru un pariu combo cota 2 este "CSU Craiova - Dinamo, sub 2,5 goluri" - cota 1.46 la agentia Netbet.

Echipele probabile:

CS Universitatea Craiova: Calancea - Dimitrov, Kelic, Barthe, B. Bucurica - Mateiu, Zlatinski, Bancu - Baluta, A. Ivan, Mazarache

Rezerve: Mingote, Dumitras, R. Petre, Screciu, Gustavo, Fajic, Jazvic

Dinamo Bucuresti: Cerniauskas - Romera, Nedelcearu, Dielna, St. Filip - Mahlangu, Nistor - Hanca, Rivaldinho, Palic - Nemec

Rezerve: Penedo, L. Maric, Oliva, Busuladzic, P. Petre, Spataru, Bawab

Declaratiile antrenorilor:

Gigi Multescu: Nu mai e niciun secret pentru nimeni ca meciul cu Dinamo pentru noi si pentru suporterii nostri este foarte important. Venim dupa o perioada grea, dupa doua infrangeri, de aceea ne dorim sa ne reabilitam in fata suporterilor dupa ultimele rezultate si sa aducem puncte. Dinamo este una dintre echipele in forma ale campionatului, astfel incat sunt argumente pentru un meci disputat.

Cosmin Contra: Urmeaza o deplasare grea, impotriva unui adversar bun. Se stie ca intre cele doua echipe e o rivalitate foarte mare.Vreau sa existe o continuitate, sa avem rezultate bune in continuare. Mie mi-a placut intotdeauna sa joc pe stadioane pline, chiar si cu un public ostil, care isi protejeaza echipa proprie si pune presiune pe adversar. Cei din Craiova se mobilizeaza mai bine impotriva lui Dinamo decat impotriva celor de la Steaua.

Partida e televizata de Digi Sport, Dolce Sport si Look TV.

Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, 24 aprilie, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va...
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Administraţia actuală a realizat investiţii "prea puţine şi prea lente" pentru a reabilita reţeaua de termoficare a Capitalei, a declarat miercuri, 24 aprilie, liderul PNL Bucureşti,...
#CSU Craiova Dinamo, #pariuri CSU Craiova Dinamo , #meciuri