Dinamo a castigat la pas meciul cu Gaz Metan Medias

Sambata, 03 Martie 2012, ora 22:20
2078 citiri
Dinamo a castigat la pas meciul cu Gaz Metan Medias

Dinamo a castigat fara probleme, scor 2-0, intalnirea cu Gaz Metan Medias, disputata sambata seara in etapa a 19-a a Ligii 1.

In fata a aproximativ 20.000 de spectatori, veniti pentru a asista la primul meci al "cainilor", dar si al "gazarilor", pe National Arena, trupa lui Livio Ciobotariu a rezolvat partida inca din primele minute.

Ca si-n meciul tur, castigat de Dinamo atunci cu 5-0, eroul negativ al trupei lui Cristi Pustai a fost Radu Zaharia. La fel ca la Medias, fundasul in varsta de 23 de ani a facut penalti si a fost eliminat!

Zaharia a avut o intrare de K1 la Marius Niculae in minutul 10, iar centralul Radu Petrescu n-a stat mult pe ganduri: l-a eliminat si a aratat punctul cu var. A batut Catalin Munteanu si a transformat cu siguranta.

Golul doi al "alb-rosilor" a venit in minutul 28 si autor a fost Ionel Danciulescu, cu o lovitura de cap din cativa metri, dupa o centrare din dreapta de la Luchin.

Pana la final, Dinamo a mai trecut de cateva ori pe langa gol, dar n-a mai fortat, in timp ce oaspetii n-au avut puterea de a se apropia periculos de poarta aparata de Balgradean.

In urma acestei victorii, Dinamo a revenit pe primul loc in clasamentul Ligii 1, cu 43 de puncte, unul mai mult decat a doua clasata, CFR Cluj.

Dinamo: Balgradean - Luchin, Grigore, Moti, Scarlatache - Rus (Stratila '65), Munteanu, Kone, Alexe (Matei '73) - Danciulescu (Platini '58), Niculae.

Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Gaz Metan Medias: Plesca - Zaharia, Frasinescu, Markovici, Buzean - Ba, Todea (Muntean '76) - Avram (Lazar '18), Tahar (Breeveld '67), Petre - Bratu.

Antrenor: Cristi Pustai.

Arbitru: Radu Petrescu.

Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PNL și PSD în lupta pentru Primăria Capitalei, deține mai multe bunuri decât cele care apar în declarația de avere, însă acestea sunt...
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
#Dinamo invins Gaz Metan, #Dinamo castigat Gaz Metan , #meciuri