Ziare.com

Prima decizie luata de televiziunile care vor transmite meciurile din Liga 1

Miercuri, 02 Aprilie 2014, ora 20:23

   

Prima decizie luata de televiziunile care vor transmite meciurile din Liga 1
Look TV si Transilvania Live, cele doua televiziuni care au cumparat drepturile de televizare ale Ligii 1 pentru urmatorii cinci ani, vin cu o veste proasta pentru suporterii romani.

Cele doua posturi de televiziune au anuntat ca nu vor mai fi gratuite la transmisie si au anuntat ca asteapta la negocieri toate companiile de cablu din Romania pentru mentinerea in grila de programe.

"TRANSILVANIA LOOK S.A. si NCN STUDIO TV S.A. sunt imputernicite sa initieze negocieri cu distribuitorii de servicii de programe audiovizuale (indiferent de tipul de retele folosite: cablu sau acces prin satelit) cu privire la conditiile in care se va efectua in viitor retransmisia posturilor Look TV si Transilvania Live, care au initiat demersurile pentru renuntarea la regimul must carry incepand cu data de 01 iulie 2014 si vor solicita tarife pentru retransmisie din partea distribuitorilor, prin aplicarea prevederilor art. 15 din Decizia C.N.A. nr. 72/2012.

In acest context, TRANSILVANIA LOOK S.A. si NCN STUDIO TV S.A. solicita tuturor distribuitorilor de servicii de programe audiovizuale interesati sa retransmita contra cost posturile Look TV si Transilvania Live, sa trimita pana la data de 10 aprilie 2014, oferta lor indicativa cu privire la conditiile tehnice si financiare pe care le au in vedere pentru derularea noilor contracte de retransmisie, urmand ca acestia sa fie contactati ulterior pentru discutii si negocieri suplimentare", se arata intr-un comunicat de presa, citat de City News.

Iata ce posturi vor transmite meciurile din Liga 1 in urmatorii 5 ani - oficial

Look TV si Transilvania Live fac parte in acest moment din grilele tuturor operatorilor de cablu din Romania, insa tariful pe care cele doua televiziuni il vor cere ar putea duce la scoaterea lor.

Deocamdata nu se cunosc detalii despre sumele pe care cele doua televiziuni le vor solicita.

Look TV si Transilvania Live vor transmite meciurile din Liga 1 in urmatorii cinci ani.

C.S.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4030 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Asta-io stire proasta!

Pina acum sufeream din cauza de Dolce si probabil acum vom suferi din cauza de Look! De neinteles de ce in calitate de abonat al unui furnizor de cablu nu poti sa-ti alegiprogramele dorite si sa suporti tot felul de umpluturi cind tie iti trebuie 10-12 programe si atit!

 

La valoarea

pe care o are campionatul intern, nu dau nici 10 bani in plus pentru a-l urmari.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor