Prima decizie luata de televiziunile care vor transmite meciurile din Liga 1

Miercuri, 02 Aprilie 2014, ora 20:23
4222 citiri
Prima decizie luata de televiziunile care vor transmite meciurile din Liga 1

Look TV si Transilvania Live, cele doua televiziuni care au cumparat drepturile de televizare ale Ligii 1 pentru urmatorii cinci ani, vin cu o veste proasta pentru suporterii romani.

Cele doua posturi de televiziune au anuntat ca nu vor mai fi gratuite la transmisie si au anuntat ca asteapta la negocieri toate companiile de cablu din Romania pentru mentinerea in grila de programe.

"TRANSILVANIA LOOK S.A. si NCN STUDIO TV S.A. sunt imputernicite sa initieze negocieri cu distribuitorii de servicii de programe audiovizuale (indiferent de tipul de retele folosite: cablu sau acces prin satelit) cu privire la conditiile in care se va efectua in viitor retransmisia posturilor Look TV si Transilvania Live, care au initiat demersurile pentru renuntarea la regimul must carry incepand cu data de 01 iulie 2014 si vor solicita tarife pentru retransmisie din partea distribuitorilor, prin aplicarea prevederilor art. 15 din Decizia C.N.A. nr. 72/2012.

In acest context, TRANSILVANIA LOOK S.A. si NCN STUDIO TV S.A. solicita tuturor distribuitorilor de servicii de programe audiovizuale interesati sa retransmita contra cost posturile Look TV si Transilvania Live, sa trimita pana la data de 10 aprilie 2014, oferta lor indicativa cu privire la conditiile tehnice si financiare pe care le au in vedere pentru derularea noilor contracte de retransmisie, urmand ca acestia sa fie contactati ulterior pentru discutii si negocieri suplimentare", se arata intr-un comunicat de presa, citat de City News.

Iata ce posturi vor transmite meciurile din Liga 1 in urmatorii 5 ani - oficial

Look TV si Transilvania Live fac parte in acest moment din grilele tuturor operatorilor de cablu din Romania, insa tariful pe care cele doua televiziuni il vor cere ar putea duce la scoaterea lor.

Deocamdata nu se cunosc detalii despre sumele pe care cele doua televiziuni le vor solicita.

Look TV si Transilvania Live vor transmite meciurile din Liga 1 in urmatorii cinci ani.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#meciuri Liga 1, #televizare Liga 1, #drepturi TV Liga 1 , #meciuri