Prima decizie luata de televiziunile care vor transmite meciurile din Liga 1

Miercuri, 02 Aprilie 2014, ora 20:23
4190 citiri
Prima decizie luata de televiziunile care vor transmite meciurile din Liga 1

Look TV si Transilvania Live, cele doua televiziuni care au cumparat drepturile de televizare ale Ligii 1 pentru urmatorii cinci ani, vin cu o veste proasta pentru suporterii romani.

Cele doua posturi de televiziune au anuntat ca nu vor mai fi gratuite la transmisie si au anuntat ca asteapta la negocieri toate companiile de cablu din Romania pentru mentinerea in grila de programe.

"TRANSILVANIA LOOK S.A. si NCN STUDIO TV S.A. sunt imputernicite sa initieze negocieri cu distribuitorii de servicii de programe audiovizuale (indiferent de tipul de retele folosite: cablu sau acces prin satelit) cu privire la conditiile in care se va efectua in viitor retransmisia posturilor Look TV si Transilvania Live, care au initiat demersurile pentru renuntarea la regimul must carry incepand cu data de 01 iulie 2014 si vor solicita tarife pentru retransmisie din partea distribuitorilor, prin aplicarea prevederilor art. 15 din Decizia C.N.A. nr. 72/2012.

In acest context, TRANSILVANIA LOOK S.A. si NCN STUDIO TV S.A. solicita tuturor distribuitorilor de servicii de programe audiovizuale interesati sa retransmita contra cost posturile Look TV si Transilvania Live, sa trimita pana la data de 10 aprilie 2014, oferta lor indicativa cu privire la conditiile tehnice si financiare pe care le au in vedere pentru derularea noilor contracte de retransmisie, urmand ca acestia sa fie contactati ulterior pentru discutii si negocieri suplimentare", se arata intr-un comunicat de presa, citat de City News.

Iata ce posturi vor transmite meciurile din Liga 1 in urmatorii 5 ani - oficial

Look TV si Transilvania Live fac parte in acest moment din grilele tuturor operatorilor de cablu din Romania, insa tariful pe care cele doua televiziuni il vor cere ar putea duce la scoaterea lor.

Deocamdata nu se cunosc detalii despre sumele pe care cele doua televiziuni le vor solicita.

Look TV si Transilvania Live vor transmite meciurile din Liga 1 in urmatorii cinci ani.

C.S.

Citeste si:
Mitică Dragomir se încălzește pentru etapa a doua din procesul de luare de mită de la RDS&RCS
Mitică Dragomir se încălzește pentru etapa a doua din procesul de luare de mită de la RDS&RCS
Dumitru „Mitică” Dragomir și fiul său, Dumitru Bogdan Dragomir, vor fi judecați în al doilea ciclu procesual de Curtea de Apel București (CAB) în dosarul mitei de la RCS&RDS, după ce...
Însărcinatul cu afaceri al SUA laudă ”măsurile revoluționare” luate de România: ”Toate vorbesc despre un viitor fantastic”
Însărcinatul cu afaceri al SUA laudă ”măsurile revoluționare” luate de România: ”Toate vorbesc despre un viitor fantastic”
Însărcinatul cu Afaceri al Ambasadei SUA în România, David Muniz, a lăudat vineri, 1 iulie, alianța cu țara noastră. El a subliniat că prezenţa americană reprezintă dovada că SUA...