Liga 1: FC Vaslui umileste CFR Cluj (Video)

Luni, 05 August 2013, ora 23:20
2982 citiri
Liga 1: FC Vaslui umileste CFR Cluj (Video)

FC Vaslui s-a distrat in derbiul etapei cu CFR Cluj, pe care l-a castigat fara nicio emotie cu scorul de 4-0. Confruntarea de la Vaslui a avut parte de toate ingredientele pentru un spectacol total: goluri, ratari monumentale si eliminari.

La primul meci dupa plecarea lui Ilie Stan, vasluienii s-au dezlantuit si au predat o adevarata lectie de fotbal jucatorilor din Gruia.

Dupa doar sase minute, tabela de marcaj arata deja 2-0 in favoarea gazdelor. Celeban, fundasul dorit de Steaua pentru a-l inlocui pe Chiriches, a deschis scorul in minutul 4 cu o lovitura de cap, iar doua minute mai tarziu Antal a facut 2-0.

CFR Cluj a fost facuta KO de cele doua lovituri fulgeratoare primite, in timp ce moldovenii au zburdat pe teren in cautarea unor noi goluri.

Liviu Antal a reusit astfel sa duca scorul la 3-0 in minutul 24, din pasa polonezului Jakub Wilk. In minutul 33, scorul a devenit 4-0, Caue punctand si el cu o lovitura de cap.

Acest meci a oferit si cea mai mare ratare din campionat, Liviu Antal trimitand mult pe langa poarta goala din doar opt metri, cu trei minute inainte de pauza.

La reluarea jocului, CFR Cluj a fost putin mai agresiva si putea inscrie golul de onoare, insa Ogbu a nimerit bara.

Cele doua echipe au terminat jocul in inferioritate numerica, Temwanjera si Obgu fiind eliminati pentru intrari foarte dure.

VIDEO: Apasati aici pentru a vedea golurile

Dupa acest rezultat, FC Vaslui are 3 puncte si un meci mai putin disputat, in timp ce CFR Cluj ramane cu 2 puncte in primele trei runde.

Etapa urmatoare, FC Vaslui se va deplasa la Medias, in timp ce CFR Cluj va primi vizita Viitorului Constanta.

Principalele faze ale meciului:

4 - Celeban se inalta in 6 metri si deschide scorul cu o puternica lovitura de cap.

6 - Antal reia din fata portii si duce scorul la 2-0.

24 - Moldovenii pleaca pe contraatac, Wilk recentreaza perfect catre Antal, iar acesta realizeaza dubla.

33 - Caue puncteaza pentru un neverosimil 4-0 cu o lovitura de cap!

39 - Sanmartean ia o actiune pe cont propriu, dribleaza cinci adversari, insa Stancioiu respinge sutul sau.

42 - Ratarea campionatului! Antal suteaza din opt metri mult pe langa poarta goala dupa o pasa perfecta a lui Temwanjera!

67 - Mike Temwanjera vede cartonasul rosu si e eliminat.

77 - Ogbu este eliminat pentru o lovitura cu cotul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Vaslui CFR Cluj, #Vaslui CFR Cluj Liga 1, #Vaslui CFR Cluj Video , #meciuri