Liga 1: Pancu, eroul Rapidului

Duminica, 21 August 2011, ora 21:25
2505 citiri
Liga 1: Pancu, eroul Rapidului

Rapid a obtinut o victorie importanta la Pitesti, pe teren propriu cu Concordia Chiajna, scor 2-0, dupa o "dubla" a lui Daniel Pancu.

Dupa ce la mijlocul saptamanii a avut o prestatie onorabila in Polonia, Rapidul a aratat o alta fata in prima repriza a meciului de la Pitesti.

Giulestenii au acuzat oboseala zborului nocturn si s-au regasit cu greu, scotandu-l din sarite pe Razvan Lucescu.

Chiajna s-a baricadat bine in defensiva pe durata primelor 45 de minute si le-a oferit rapidistilor doar doua sanse de a marca.

Roman a sutat mult peste poarta in minutul 20, din doar 11 metri, pentru ca in minutul 39 Pancu sa reia lobat mult peste poarta goala.

Silviu Pana a fost eliminat la cinci minute de la reluare pentru o intrare dura la Alexa, iar giulestenii au pus si mai mult stapanire pe joc.

In minutul 61, Rapid a reusit sa deschida scorul prin veteranul Daniel Pancu, acesta fructificand o recentrare a lui Glauber.

Surdu si Herea au ratat doua ocazii uriase, insa Pancu nu a ratat si a punctat in minutul 71 din centrul careului. Cu doua minute inainte de final, Pancu a fost eliminat pentru o interventie dura.

Pentru Rapid, a fost a treia victorie din acest sezon, giulestenii avand 9 puncte din 12 posibile.

Dan Șucu, șef de galerie! Ce decizie a luat patronul Rapidului după reținerea lui Bocciu
Dan Șucu, șef de galerie! Ce decizie a luat patronul Rapidului după reținerea lui Bocciu
Acţionarul principal al FC Rapid, Dan Şucu, a anunţat, joi, într-un comunicat, că va merge alături de galeria rapidistă la meciul din deplasare cu Universitatea Craiova, de sâmbătă, de la...
Calificare la pas pentru Rapid în Final Four. Când are loc turneul pentru medalii
Calificare la pas pentru Rapid în Final Four. Când are loc turneul pentru medalii
Echipa de handbal feminin Rapid Bucureşti este ultima calificată la Turneul Final Four al Cupei României, după ce a învins miercuri, în deplasare şi în manşă unică, formaţia Gloria...
#Rapid, #concordia chiajna, #liga 1 , #meciuri