Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Liga 1 se reia astazi: Iata cele mai tari mutari ale iernii, clasamentul, programul etapei si televizarile

Vineri, 01 Februarie 2019, ora 10:00
4317 citiri
Liga 1 se reia astazi: Iata cele mai tari mutari ale iernii, clasamentul, programul etapei si televizarile
Foto: Hepta.ro

Liga 1 se reia astazi, dupa o pauza de aproximativ o luna si jumatate in care echipele au fost parca mai linistite ca oricand.

Liderul CFR Cluj a mizat in aceasta iarna pe omogenitate. Nu a realizat niciun transfer pentru prima echipa, in timp ce de la club au plecat jucatori mai putin importanti precum Mailat, Radu, Vera si Tambe. Exista insa posibilitatea ca golgheterul George Tucudean sa plece din Gruia, daca va primi o oferta din Vestul Europei de cel putin 3 milioane de euro.

Lucrurile au fost destul de asezate si la FCSB. Ros-albastrii incep noul an cu Mihai Teja pe banca, care i-a luat locul lui Nicolae Dica. Florentin Matei, Adrian Stoian si Ioan Hora sunt jucatorii nou-sositi la FCSB, dar problema fundasului central nu a fost inca rezolvata. Vestea buna este ca Filipe Teixeira si Marko Momcilovici si-au revenit dupa accidentari, in timp ce Mihai Pintilii va fi si el pe teren in aproximativ 3 saptamani. La capitolul plecari, FCSB s-a despartit doar de cativa jucatori tineri, precum Daniel Benzar, Ianis Stoica, Cristian Dumitru si Emilian Pacionel, imprumutati pentru a capata experienta. Totodata, Jakolis si De Amorim au fost cedati.

Nici U Craiova nu a fost foarte activa pe piata transferurilor. L-a adus doar pe Andrei Cristea de la Iasi, in timp ce Mangia a facut curatenie pe banca si s-a despartit de Rossi, Calancea, Burlacu si Gardos.

Viitorul lui Gica Hagi a adus mai multi jucatori noi in aceasta iarna. Este vorba despre Tarcoveanu, Eric de Oliveira, Kuipers, Ene, Rivaldinho si Calcan. Au plecat de la echipa Luchin, Dima, Cruceru si Raducanu. Tudor Baluta va ramane pana in vara, chiar daca a fost vandut in Anglia.

Astra Giurgiu a facut si ea curatenie in lot, despartindu-se de Mengolo, Koukou, Bahamboula, Bus, Iliev si Chipirliu. Au sosit doar Dima si Romario Pires.

Reveltia Sepsi OSK i-a adus in aceasta iarna pe Carnat, Popescu, Rudol si Abud Omar, fara sa piarda vreun jucator important. Au plecat doar Prosser, Veress si Dodoi. Mutarea iernii la Sfantu Gheorghe a fost pastrarea golgheterului Tandia.

In zona play-out-ului, Mircea Rednic a facut o adevarata revolutie la Dinamo si i-a adus, in ultima vreme, pe I. Filip, Montini, Ait-Atmane, Aliji, Zenke, Christovao, Mustoe, Jaadi, McDermott, Mamoutou N'Diaye, Papazoglou. De la sosirea lui Rednic au plecat de la echipa Delorge, Penedo, Mezague, Cooper, Subotici, Tade, Grozav, Axente, Popovici, Popescu, Moldoveanu, Neicutescu, Tarcoveanu, Hanca, Olteanu, Esanu, Corbu si Gomelt. In curand va pleca si golgheterul Diego Salomao.

Programul etapei a 22-a:

Vineri, 1 februarie

17.00 Concordia - FC Botosani

20.00 Gaz Metan Medias - Astra Giurgiu

Sambata, 2 februarie

14.00 Dunarea Calarasi - FCSB

20.00 CFR Cluj - FC Hermannstadt

Duminica, 3 februarie

17.00 FC Voluntari - Sepsi OSK Sf. Gheorghe

20.00 FC Viitorul - Universitatea Craiova

Luni, 4 februarie

20.00 Dinamo Bucuresti - CSM Poli Iasi

Meciurile sunt televizate de Digi Sport, Telekom Sport si Look Sport.

Clasamentul este urmatorul:

1. CFR 1907 Cluj 46p

2. FCSB 40p

3. U Craiova 1948 Club Sportiv 38p

4. Sepsi Sfantu Gheorghe 33p

5. FC Viitorul 33p

6. FC Astra Giurgiu 31p

7. Hermannstadt 28p

8. CS Gaz Metan Medias 28p

9. CSM Politehnica Iasi 28p

10. FC Botosani 26p

11. FC Dinamo Bucuresti 22p

12. FC Dunarea Calarasi 17p

13. CS Concordia Chiajna 17p

14. FC Voluntari 13p

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#transferuri Liga 1, #program Liga 1, #televizari Liga 1, #clasament Liga 1 , #meciuri