Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Liga I: Egal spectaculos intre Timisoara si Bistrita

Sambata, 24 Iulie 2010, ora 22:20
1452 citiri
Liga I: Egal spectaculos intre Timisoara si Bistrita

FC Timisoara si Gloria Bistrita au terminat la egalitate, scor 2-2, meciul din etapa a Ligii I. Partida a fost spectaculoasa, insa momentele frumoase au fost umbrite de reactiile nervoase ale jucatorilor.

Gazdele, care au pornit cu statutul de favoriti, au inceput asaltul la poarta lui Albut inca din debutul meciului, Goga reusind sa deschida scorul in minutul 11. Departe de a-i motiva, reusita i-a relaxat prematur pe banateni, care s-au vazut masati in propria jumatate de teren.

Egalarea a venit firesc, Andrei Muresan punctand cu un sut plasat. Bistritenii au continuat insa sa atace si au mai marcat o data, insa acel gol a fost anulat pentru un fault in atac contestat vehement de oaspeti.

Repriza secunda a fost la fel de spectaculoasa, cu Gloria la timona. Elevii lui reghecampf au reusit sa preia conducerea pe tabela in minutul 70, dupa ce in prealabil irosisera o ocazie monumentala. De Pina a obtinut un penalti iar Coroian a transformat, astfel ca se contura o mare surpriza la Timisoara.

Gruparea "viola" a ramas si in 9 jucatori de camp dupa ce Cosmin Contra a vazut cartonasul rosu.

Magera a izbutit sa restabileasca egalarea transformand frumos o lovitura libera iar Nastase a vazut la randul sau cartonasul rosu dupa o intrare criminala la Goga.

Scor final, FC Timisoara - Gloria Bistrita 2-2.

Echipele de start:

Timisoara: Pantilimon - Bonfim, Cisovsky, Mera, Sepsi - Bourceanu, Alexa, Tames, Poparadu - Goga, Magera

Rezerve: Taborda, Luchin, Curtean, Axente, Mansour, Scutaru, Contra

Bistrita: Albut - Saceanu, Nastase, Frasinescu, Velcovici - Petre, A. Muresan, Miguel De Pina, Anton - Coroian, Tadeu de Souza

Rezerve: Irimia, Tudose, Mandea, Ene, Predescu, Thaer, Bajenaru

Arbitri: Sebastian Coltescu - Dragos Iliescu, Marius Nicoara - Florin Marcu

Observatori: Nicolae Marodin, Daniel Prodan.

M.D.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Timisoara Bistrita egal spectaculos, #Timisoara Bistrita egal Liga I, #Contra eliminat Gloria Bistrita , #meciuri