Meciurile din Liga 1 costa: UPC scumpeste obligatoriu abonamentele

Vineri, 11 Iulie 2014, ora 15:05
4766 citiri
Meciurile din Liga 1 costa: UPC scumpeste obligatoriu abonamentele

UPC a anuntat, in urma cu putin timp, ca va scumpi toate abonamentele pentru a include in grila unul din cele doua posturi TV care vor transmite meciuri din Liga 1 si Cupa Ligii 1. Pentru cel de-al doilea, microbistii trebuie sa plateasca inca si mai mult!

Atunci cand a facut public acordul pentru retransmiterea Look TV si Look Plus, singurele canale care televizeaza partidele din competitia interna, UPC sustinea ca abonatii nu vor avea parte de costuri suplimentare.

Dupa nici o luna de zile, oamenii au fost informati ca vor plati obligatoriu pentru unul dintre posturi si vor avea optiunea, tot cu bani, de a-l primi si pe cel de-al doilea.

Pagina de Media anunta ca abonatii UPC au primit in ultimele zile scrisori din partea companiei in care sunt anuntati ca abonamentele lunare li s-au majorat obligatoriu cu 3 lei, pentru aceasta suma ei primind in grila de baza posturile Look Plus si Disney Junior.

"Draga...

Iti multumim ca esti alaturi de noi si te asiguram ca punem pe primul loc dorintele tale: iti oferim cele mai multe canale pentru copii si canale de documentare precum si cele mai valoroase canale HD disponibile prin cablu.

Suntem fericiti sa te anuntam ca din iulie iti oferim doua noi canale premium - Disney Junior si Look PLUS - pentru tine si intreaga ta familie.

Incepand cu 1 august, abonamentul tau se va majora cu cu 3 lei (TVA inclus).

Ne bucuram sa te avem alaturi, de aceea vom continua sa iti oferim serviciile digitale de cea mai buna calitate.

Multumim

Echipa UPC"

Cei care nu vor sa plateasca cei 3 lei in plus pe luna au la dispozitie 30 de zile pentru a-si rezilia contractele cu UPC.

Lucrurile nu se opresc insa aici. Aceeasi companie a anuntat ca toti abonatii vor beneficia in luna iulie, gratuit, de pachetul Extra Fotbal, care include posturile Look TV, Look TV HD si Look Plus HD.

Gratuitatea este valabila doar pentru luna iulie, dupa aceea toti abonatii care nu anunta cablistul ca nu vor acest pachet urmand a suporta o noua majorare a pretului abonamentului, de aceasta data cu 10 lei.

Pe postul Look TV vor fi transmise sase partide in fiecare etapa, in timp ce pe Look Plus se vor putea vedea doar trei meciuri pe runda.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#Liga 1 UPC, #liga 1 abonamente , #meciuri