Primarul Voluntariului ameninta dupa infrangerea cu Viitorul lui Hagi: Voi cere retragerea echipei din Liga 1

Luni, 31 Octombrie 2016, ora 20:13
15448 citiri
Primarul Voluntariului ameninta dupa infrangerea cu Viitorul lui Hagi: Voi cere retragerea echipei din Liga 1
Foto: Hepta.ro

Primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, a cerut sa intre in direct la o televiziune de sport la finalul meciului cu Viitorul Constanta, pierdut cu 1-2.

Pandele a dezvaluit ca a sunat si pe banca in timpul meciului pentru a le cere jucatorilor de la FC Voluntari sa iasa de pe teren dupa ce formatia lui Hagi a primit penalti.

Acest lucru nu s-a intamplat, dar Pandele spune ca echipa sustinuta din bani publici a fost dezavantajata grav de arbitrul Istvan Kovacs, care a acordat mai multe cartonase jucatorilor ilfoveni.

"De mai multe ori mi s-a spus ca am fost dezavantajati de arbitri. M-am uitat la meci si am sesizat ca respectivul domn Kovacs nu a fost deloc neutru. L-am rugat pe managerul echipei sa scoata echipa afara. Dumnealui nu a facut lucrul acesta, nici nu stiu ce consecinte erau...

In primul rand, nu a fost 11 metri. In al doilea rand, m-a deranjat atitudinea pe care a avut-o arbitrul fata de jucatorii eliminati. Arbitrul i-a spus 'mars de aici' lui Maftei", a spus Pandele la Digi Sport.

Apoi, Florentin Pandele a anuntat ca va propune Consiliului Director sa retraga din Liga 1 echipa FC Voluntari, sustinuta din bani publici.

"Am inteles ca in fotbal sunt anumite aranjamente, dar DNA cauta orice altceva, insa aici nu intra. Avem contracte cu jucatorii, imi e teama ca va trebui sa-i platim, dar eu unul voi cere retragerea echipei din prima liga. Corect era sa retragem echipa in semn de protest si astazi de pe teren", a completat Pandele.

Ulterior, Pandele a admis ca se putea acorda penalti pentru Viitorul, dar considera in continuare ca era mai bine daca echipa era retrasa de pe teren.

Din cauza interventiei lui Florentin Pandele, care a ocupat jumatate din spatiul emisiunii Fotbal Club, Digi Sport nu a mai apucat sa difuzeze interviurile in direct cu antrenorii Gica Hagi si Florin Marin.

Vasile Maftei: Arbitrul mi-a spus 'mars de aici!'

Capitanul echipei FC Voluntari, Vasile Maftei, sustine ca arbitrul Istvan Kovacs a avut o atitudine obraznica in timpul meciului cu Viitorul.

Maftei a sustinut la interviul de dupa meci ca arbitrul i-a jignit pe jucatorii ilfovenilor.

"L-am intrebat de ce a dat penalti si mi-a spus ca nu a vazut faza! Nu stia ce sa-mi zica. Imi spunea 'mars de aici, mars de aici'. Arbitrul mi-a spus mars de aici. Nu se poate asa ceva, am ajuns sclavul lui!?

Acum o sa ma suspende patru meciuri, o sa scrie in raport ce vrea el! Am luat cartonas rosu nemeritat! I-am cerut explicatii dar nu atat de vehement incat sa iau doua galbene in aceeasi faza", a comentat Maftei.

Meci tensionat, penalti acordat usor si multe cartonase

Viitorul Constanta a invins FC Voluntari, scor 2-1, intr-un meci din etapa a 14-a a Ligii 1, plin de tensiuni pe final.

Arbitrul Istvan Kovacs a acordat cu usurinta un penalti pentru formatia lui Hagi in minutul 75, iar lucrurile au degenerat.

Balaur si Maftei au fost eliminati de la Voluntari si mai multi jucatori au primit cartonas galben in aceeasi faza pentru proteste.

Chitu a ratat penaltiul, dar arbitrul Istvan Kovacs a decis repetarea lui pentru ca jucatorii de la Voluntari au patruns in careu inaintea executiei. Chiar daca extrema, decizia este corecta.

La reluarea penaltiului, Razvan Marin a egalat pentru Viitorul.

Golul victoriei a venit abia in minutul 90+5, dupa ce Boly a marcat cu o lovitura de cap.

Dupa acest rezultat, Viitorul ocupa locul 3 in Liga 1, cu 26 de puncte, in timp ce FC Voluntari este pe 9, cu 15 puncte.

Etapa urmatoare, Viitorul va intalni Steaua, iar FC Voluntari va primi vizita Chiajnei.

C.S.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Reactie Pandele Viitorul Voluntari, #Pandele retrage Voluntari Liga 1 , #meciuri
Comentarii