Rapid, batuta mar de Pandurii

Sambata, 26 Noiembrie 2011, ora 17:53
2126 citiri
Rapid, batuta mar de Pandurii

Pandurii Targu Jiu a castigat clar, scor 3-0, intalnirea jucata sambata, pe teren propriu, cu Rapid, in etapa a 15-a a Ligii 1.

Sub privirile lui George Copos, giulestenii au primit o adevarata lectie de fotbal la Targu Jiu.

Primul gol al intalnirii a fost marcat de Vranjes, in minutul 15, dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de Batin, dupa un fault al lui Marcos Antonio.

Gazdele si-au dublat avantajul pe tabela de marcaj in minutul 34, cand Batin a finalizat cu capul o centrare un sut deviat al lui Vlad.

A urmat apoi eliminarea lui Razvan Lucescu. In minutul 58, tehnicianul giulestenilor a fost trimis in tribune de arbitrul Cristi Balaj pentru ca a protestat vehement la o accidentare suferita de Ovdiu Herea.

Decizia lui Cristi Balaj l-a scos din sarite pe Razvan Lucescu, care i-a aruncat cuvinte grele arbitrului in timp ce parasea spatiul tehnic.

Razvan Lucescu l-a injurat ca la usa cortului pe Balaj

La sapte minute dupa eliminarea fostului selectioner al Romaniei, gruparea giulesteana a mai primit un gol. Acelasi Batin a inscris si stabilit scorul final cu un sut din careul mic.

In urma acestei victorii, Pandurii urca pe locul 4 in clasamentul Ligii 1, cu 25 de puncte. De partea cealalta, Rapid ramane pe locul 2, cu 31 de puncte.

Pandurii: Mingote - Vlad, Viera, Chiriches, Cardoso (Cristea '86) - Rusu, Voiculet, Nistor - Vranjes - Batin (Lemnaru '79), Maxim (Avramescu '87).

Antrenor: Petre Grigoras.

Rapid: Coman - Rui Duarte, Marcos Antonio, Oros, Ezequias - Teixeira (Alexa '50), Grigore, Herea (Cassio '58) - Deac, Pancu, Surdu (Roman '61).

Antrenor: Razvan Lucescu.

Arbitru: Cristi Balaj.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Rapid invinsa Pandurii, #Pandurii bate Rapid , #meciuri