Dragomir l-a scos din sarite pe Hagi: E o bataie de joc!

Luni, 22 Aprilie 2013, ora 20:11
3033 citiri
Dragomir l-a scos din sarite pe Hagi: E o bataie de joc!

Liga Profesionista de Fotbal a programat echipa lui Gica Hagi, Viitorul Constanta, sa dispute un meci in ziua de Paste.

Revoltat de arbitrajele de care Viitorul are parte, Hagi a mai incasat o lovitura. Meciul cu CFR Cluj, din etapa a 29-a a Ligii 1, este singurul programat in duminica Pastelui, de la ora 20:30.

Drept urmare, Hagi le-a cerut angajatilor sai sa ia pozitie si sa critice raportul existent intre Viitorul si LPF.

Mi se pare o programare incoerenta si nu inteleg de ce suntem noi cei sacrificati. Nu ni se ofera nici macar ce a dat Dumnezeu, liniste de Ziua Invierii. Mai rau este ca si cei implicati in organizare, jandarmi, pompieri, oamenii de la firma de paza si personalul din club nu vor beneficia de o zi libera.

Am cerut si un punct de vedere din partea Jandarmeriei, sa vedem daca au efectivele necesare, pentru ca vor avea un program prelungit si in noapte de Inviere. Vom face demersuri pentru ca meciul sa fie devansat. Si daca jucam simbata seara este mai bine, pentru ca mergem direct la biserica. Nu-i deloc placut sa nu petrece cu familia o sarbatoare sfinta la romani. Am vazut programarea in aceasta dimineata si am incercat sa vedem de ce s-a intimplat asta. Televiziunea da vina pe LPF, LPF da vina pe televiziune si tot asa. Este putina bataie de joc la adresa noastra, a celor de la CFR Cluj, dar si a spectatorilor, pentru ca nimeni nu renunta la o zi in familie pentru a veni la un meci, indiferent de spectacolul din teren", a spus presedintele constantenilor, Paul Peniu, conform Gsp.Ro.

Partida se va disputa in data de 5 mai, de la ora 20:30.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#VIitorul Constanta Liga 1, #Gica Hagi Liga 1, #program Liga 1 , #program