Haos total la FRF! Programul Ligii 1 a fost anulat

Vineri, 08 Iulie 2011, ora 20:24
4768 citiri
Haos total la FRF! Programul Ligii 1 a fost anulat

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a anuntat, vineri seara, ca tragerea la sorti in care s-a stabilit programul Ligii 1 pentru sezonul urmator a fost anulata.

Tragerea la sorti se va repeta din cauza deciziei Comitetului Executiv de a reintroduce cuplajul pentru formatiile din Bucuresti.

"Vorbim de cuplajele inter-bucurestene! Rapid - Sportul si Dinamo - Steaua, de exemplu. Nu ma certati pe mine pentru ce a aparut pe site-ul Federatiei. Nu stiu ce scrie acolo.

Etapele 4, 8, 12 si 16 au fost alocate meciurilor dintre echipele inter-bucurestene. Deci se vor trage din nou la sorti etapele. Va fi refacut tot programul Ligii 1.", a declarat Mircea Sandu la GSP TV.

Liga Profesionista de Fotbal va stabili astfel o noua data pentru tragerea la sorti a meciurilor, aceasta urmand sa fie comunicata in perioada urmatoare.

Revin cuplajele - oficial

"Azi, 8 iulie, a avut loc, la Casa Fotbalului, o noua sedinta a Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, care a aprobat ca, pentru a face un pas spre normalizarea climatului din fotbalul nostru si de a readuce civilizatia pe stadioanele din Romania, jocurile dintre echipele, ce vor fi programate in etapele a 4-a, a 8-a, a 12-a, a 16-a, a 20-a, a 24-a, a 28-a si a 32-a ale campionatului Ligii I, editia 2011-2012, sa se dispute, conform unui regulament special, in cuplaj, pe National Arena din Bucuresti.", se arata in comunicatul emis vineri de FRF.

Sezonul 2011/2012 va incepe oficial la data de 22 iulie 2011.

Citește și:
Mizele conflictelor dintre PNL și PSD. De ce țin social-democrații pe ace legile Educației
Mizele conflictelor dintre PNL și PSD. De ce țin social-democrații pe ace legile Educației
PNL și PSD se află în mijlocul mai multor tensiuni, atât din cauza legilor Educației criticate în spațiul public de mai mulți social-democrați, dar și a taxei de solidaritate față de...
George Simion despre candidatura la prezidențiale: ”Nu aş putea să vă dau un răspuns”
George Simion despre candidatura la prezidențiale: ”Nu aş putea să vă dau un răspuns”
Liderul PSD George Simion a declarat, marţi, în emisiunea Proiect de Ţară România de la Prima News TV, despre o candidatură la prezidenţiale, că mai demult excludea dar acum nu exclude în...
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
fotbal ? care fotbal ?