Mioveniul cere meci de baraj cu Petrolul pentru promovare

Joi, 15 Iulie 2010, ora 16:52
1243 citiri
Mioveniul cere meci de baraj cu Petrolul pentru promovare

Oficialii clubului Dacia Mioveni se declara revoltati de decizia LPF-ului de a promova gruparea Pandurii Targu Jiu in Liga I, in locul celor de la Internationul Curtea de Arges, retrasi din cauza dificultatilor financiare.

Presedintele echipei din Mioveni, Ion Tutala, spune ca locul lasat liber de International in Liga I ar trebui ocupat de o formatie din liga secunda, aceasta urmand sa fie aleasa in urma unui meci de baraj intre ocupantele locurilor 3 din cele doua serii.

"Inter s-a retras din Liga I, consideram ca era mult mai corect ca pentru locul ramas liber sa se joace un meci de baraj intre echipele clasate pe locul 3 in cele doua serii ale Ligii a II-a", a spus Tutala pentru Gazeta Sporturilor.

Tutala este sprijinit si de primarul Ion Georgescu, presedinte al Consiliului de Administratie al clubului din Mioveni.

"O alta 'lucratura' a celor de la Federatie. In prima liga joaca doar echipele pe care le vor ei. Sigur ca era normal sa se joace un meci de baraj intre ocupantele locurilor trei din seriile ligii a doua, dar la noi nnimic nu-i normal. Platim miliarde pentru licentieri si tot ce ni se cere, dar Federatia favorizeaza mereu unele cluburi. Sunt prosti cei care continua sa bage bani si sunt luati in deradere.", a punctat Georgescu.

Ocupantele locurilor 3 in cele doua serii ale ligii secunde sunt Petrolul Ploiesti si Dacia Mioveni, formatii care au ratat la mustata promovarea in primul esalon.

Formatia Pandurii Targu Jiu va evolua in Liga I in sezonul 2010/2011, desi a retrogradat la sfarsitul stagiunii trecute, a anuntat, joi, presedintele LPF, Dumitru Dragomir.

Oficial: Pandurii Targu Jiu, in Liga I

La finalul sezonului trecut, echipa Pandurii Targu Jiu a ocupat locul 15 in clasament, retrogradand in Liga a II-a, iar International Curtea de Arges s-a situat pe pozitia a 14-a,

care le-a permis sa ramana in Liga I.

Este pentru a doua oara in ultimii ani cand Pandurii Targu Jiu ramane in Liga I dupa ce a retrogradat la final de sezon. Prima oara s-a intamplat in 2006, cand Sportul Studentesc a fost retrogradata pentru ca Pandurii sa poata evolua in prima liga.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#baraj promovare Liga I, #Pandurii ramane Liga I, #retragere International Curtea Arges , #program