Liga 1: Astra bate Sportul si viseaza la Europa League

Miercuri, 13 Aprilie 2011, ora 17:27
1022 citiri
Liga 1: Astra bate Sportul si viseaza la Europa League

Astra Ploiesti a castigat partida disputata pe teren propriu cu Sportul Studentesc, scor 1-0, in cea de-a 26-a etapa a Ligii 1.

Startul meciului de la Ploiesti a fost unul foarte spectaculos, cele doua formatii ratand cate doua ocazii mari in prima jumatate de ora.

Prima mare ratare a apartinut gazdelor in minutul 11, cand lovitura de cap a lui N'Doye a fost respinsa de pe linia portii de un jucator al Sportului. Studentii au ratat si ei dupa numai trei minute prin Curelea, al carui din interiorul careului a fost respins de fundasii adversi.

In minutul 20, Miranda l-a servit excelent pe Tigoianu in fata portii, dar mijlocasul Astrei a ratat intalnirea cu balonul. Postolache putea incsrie pentru oaspeti cu un sfert de ora inainte de pauza, dar a calcat pe balon la numai doi metri de poarta.

Gazdele au pus stapanire pe joc in repriza secunda, Goian si Miranda trecand pe langa deschiderea scorului in primele zece minute. Golul mult asteptat a venit de la Fatai, in minutul 56, care a inscris cu o semi-foarfeca de toata frumusetea din centrarea lui Stratila.

Oaspetii au ramas in inferioritate numerica in minutul 66, dupa eliminarea lui Tarnacop, si nu au mai avut forta de a restabili egalitatea. Calaul Stelei, Mihalache, a fost la un pas de a inscrie pentru 2-0 in finalul partidei, dar sutul sau de la 30 de metri a trecut la mica distanta de vinclul portii lui Viciu.

Astra Ploiesti a bifat astfel cea de-a noua partida consecutiva fara infrangere si ramane pe locul 8 in Liga 1, cu 37 de puncte, la numai patru lungimi de pozitiile care duc in Europa League. Sportul Studentesc stationeaza pe ultima treapta a clasamentului, cu numai 14 puncte din 26 de meciuri.

Echipele de start:

Astra Ploiesti: Grigore - Matel, Mihalache, Goian, Maranhao - Seto, N'Doye - Stratila, Fatai, Tigoianu - Miranda;

Rezerve: Miron, Oprsal, Croitoru, Stan, Tiganasu, Paulinho, Rus

Sportul Studentesc: Viciu - Ciupe, Ratiu, Lung, Maxim - Lungu - Irimia, Cruceru, Ferfelea, Postolache, - Curelea;

Rezerve: Ormenisan, Farmache, Tarnacop, Rusu, Nae, Chetan, Dobre.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Astra Ploiesti, #sportul studentesc, #Astra victorie Sportul, #rezultate Liga 1 , #rezultate