Liga 1: CFR Cluj, remiza chinuita la Targu Mures

Luni, 11 Aprilie 2011, ora 18:55
1892 citiri
Liga 1: CFR Cluj, remiza chinuita la Targu Mures

FCM Targu Mures si CFR Cluj au incheiat la egalitate, scor 0-0, intr-un meci contand pentru cea de-a 25-a etapa a Ligii 1.

Cu doua infrangeri in ultimele doua meciuri, campioana Romaniei n-a reusit sa se impuna nici la Targu Mures si continua pasa proasta prin care trece in actuala editie de campionat.

Gazdele au fost mai prezente in jumatatea adversa in prima parte a jocului, elevii lui Minteuan preferand sa mizeze mai mult pe cartea contra-atacului.

Cele mai importante ocazii ale primului mitan s-au inregistrat in ultimele minute. Kone a fost deposedat excelent de Szilagy in momentul sutului, dupa o patrundere periculoasa in careu, in timp ce Balauru a respins sutul bun al lui Sare.

"Feroviarii" au dominat primele zece minute ale reprizei secunde, dar Emil Dica si Sare au ratat deschiderea scorului din pozitii destul de bune.

Didi, fost jucator al CFR-ului, actualmente la FCM Targu Mures, a ratat cea mai importanta ocazie a partidei in minutul 65. Astafei a tras de la mare distanta, Nuno Claro a respins defectuos, dar atacantul gazdelor a reluat incredibil pe langa poarta aproape goala.

Oaspetii au incercat sa dea replica prin Dica si Muresan, dar suturile celor doi nu i-au pus probleme portarului Balauru. Finalul a apartinut mai mult antrenorilor, care s-au intrecut in a face schimbari.

In urma acestui rezultat, CFR Cluj ramane pe un modest loc 9 in Liga 1, cu doar 33 de puncte, in timp ce FCM Targu Mures urca doua pozitii pana pe 10, depasind Gloria Bistrita si Universitatea Cluj, cu un total de 31 de puncte.

In etapa urmatoare, FCM Targu Mures se va deplasa la Craiova, pentru meciul cu Universitatea, in tip ce CFR va juca derbiul Clujului cu "Sepcile rosii".

Echipele de start:

FCM Targu Mures: Balauru - Rus, Iencsi, Matei, Szilagy - Vagner, Dan, Issa Ba, Astafei - Zaharia, Didi;

Rezerve: Stetca, Munteanu, Cordos, Vartic, Petcut, Raduta;

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau;

CFR Cluj: Nuno Claro - Panin, Rada, Diogo, Sare - Kivuvu, Muresan, Dica, Nicoara - Kone, Bus;

Rezerve: Minca, Piccolo, Veloso, Negrut, Bud, Hora, Batin;

Antrenor: Alin Minteuan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Neluțu Varga a dat cărțile pe față. A spus motivul real al aducerii lui Petrescu
Neluțu Varga a dat cărțile pe față. A spus motivul real al aducerii lui Petrescu
Dan Petrescu vine la CFR Cluj, dar doar după terminarea campionatului. În următoarele 6 etape din play-off, la CFR Cluj vor fi antrenori interimarii Ovidiu Hoban (41 de ani) și Francisc Dican...
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
#CFR Cluj, #FCM Targu Mures, #rezultate Liga 1 , #rezultate
Comentarii