Liga 1: FCSB revine si se impune pe terenul lui Gaz Metan

Duminica, 12 August 2018, ora 22:54
14062 citiri
Liga 1: FCSB revine si se impune pe terenul lui Gaz Metan
Foto: Hepta.ro

FCSB s-a impus cu 3-1 pe terenul lui Gaz Metan Medias, intr-un meci jucat duminica seara in cadrul etapei cu numarul 4 a Ligii 1.

Cu 7 puncte stranse in primele trei etape, Gaz Metan Medias era privita ca revelatia acestui start de sezon, iar prima repriza a confirmat perioada buna in care se afla echipa antrenata de Mihai Teja.

Cu Rusescu titular, FCSB a avut mari dificultati in a se apropia periculos de poarta lui Batista, in timp ce gazdele au fost in permanenta periculoase gratie lui Chamed si Fortes.

Unicul gol al reprizei a venit in minutul 30 si a fost opera lui Fofana, cu ajutorul insa a lui Morais, care a deviat decisiv mingea. A fost si scorul cu care s-a intrat la cabine, pentru ca vicecampioana Romaniei n-a prins spatiul portii in primele 45 de minute.

Dupa pauza, insa, Nicolae Dica i-a trimis in teren pe Gnohere si Tanase, iar soarta meciului s-a schimbat.

La numai 4 minute de la reluarea meciului, Olimpiu Morutan a egalat dupa o actiune initiata de Gnohere si continuata excelent de Ovidiu Popescu.

Oaspetii au trecut in avantaj in minutul 63, cand Gnohere a tirmis mingea in poarta din apropiere, la o centrare din partea stanga a lui Florinel Coman. O actiune insa la care gazdele pot reclama o pozitie de offside in care se afla atacantul adus de la Viitorul lui Gica Hagi.

Iar scorul final a fost stabilit in minutul 83, de Florinel Coman, cu un sut la coltul lung, venit in urma unei pase a aceluiasi Gnohere, cu siguranta cel mai bun jucator de pe teren.

Gazdele au fost rar periculoase in partea secunda, astfel ca FCSB ajunge si ea la 7 puncte si se poate concentra acum pe returul din Europa League cu Hajduk Split.

Ati putut urmari, in direct pe site-ul Ziare.com, partida dintre Gaz Metan Medias si FCSB, din cadrul etapei a 4-a a Ligii 1:

Desfasurarea intalnirii:

min.90+3 - FINALUL MECIULUI

min.90+1 - Actiune superba a lui Tanase, incheiata insa cu un sut blocat de Diallo.

min.90+1 - Ultima schimbare la gazde: iese Fortes, intra Aurelio.

min.90 - Vom avea 3 minute de prelungiri.

min.88 - Ce ocazie! Buziuc reia cu capul peste poarta din numai 6 metri!

min.83 - GOOOL FCSB!!! Florinel Coman primeste de la Gnohere si isi trece numele pe tabela de marcaj cu un sut la coltul lung, mingea lovind si bara inainte de-a intra in poarta!!!

min.83 - O noua schimbare la gazde: iese Chamed, intra Buziuc.

min.79 - Schimbare la medieseni: iese Olaru, intra Stancu.

min.75 - Ultima schimbare la FCSB: iese Qaka, intra Pintilii.

min.71 - Ovidiu Popescu vede un cartonas galben dupa interventia arbitrului de rezerva, care i-a semnalat centralului o intrare mai dura a acestuia.

min.68 - Ce ocazie! Morais centreaza perfect din partea stanga, insa Morutan reia in plasa laterala din numai cativa metri!

min.66 - Fortes nu ajunge de putin la o centrare a lui Busu.

min.63 - GOOOL FCSB!!! Harlem Gnohere marcheaza cu capul din cativa metri, dupa o centrare foarte buna a lui Coman, plecat insa dintr-o pozitie suspecta de offside!!!

min.62 - Diallo nu se intelege cu portarul Batista, iar mingea lovesta bara! Din fericire pentru oaspeti, Diallo revine si indeparteaza mingea din fata lui Tanase!

min.59 - Tanase intra tare la Cretu si vede cartonasul galben.

min.59 - Planic respinge bine la o centrare a lui Chamed.

min.56 - Tanase reia imprecis cu capul la o centrare foarte buna a lui Jakolis din partea dreapta.

min.49 - GOOOL FCSB!!! Morutan finalizeaza excelent o actiune initiata de Gnohere si continuata de Ovidiu Popescu!!!

min.46 - Dubla schimbare la FCSB: ies Man si Rusescu, intra Tanase si Gnohere.

STARTUL REPRIZEI SECUNDE

-----------------------

min.45+3 - FINALUL PRIMEI REPRIZE

min.45+1 - BARA FCSB! Coman trimite direct pe poarta din corner, iar mingea loveste bara!

min.45 - Prima repriza va fi prelungita cu 3 minute.

min.43 - BARA GAZ METAN! Fontes suteaza din interiorul careului, Balgradean nu ajunge, insa mingea izbeste bara din dreapta! Imensa ocazie pentru gazde!

min.39 - Jakolis se inalta si respinge la o pasa in adancime a lui Diallo. FCSB nu reuseste sa se apropie periculos de poarta gazdelor.

min.30 - GOOOL GAZ METAN MEDIAS!!! Fofana deschide scorul cu un sut deviat de Morais, la care Balgradean n-a mai putut ajunge!!!

min.30 - Balgradean scoate de sub bara la o lovitura libera executata superb de Chamed.

min.25 - Planic si Fortes se aleg cu cate un cartonas galben dupa o incaierare in apropierea careului "ros-albastrilor".

min.24 - Morais centreaza foarte bine din partea stanga, insa Morutan nu se plaseaza bine si rateaza o buna oportunitate de a deschide scorul.

min.18 - Darius Olaru primeste si el cartonasul gaben, dupa o tinere a lui Qaka.

min.16 - Rusescu intra din spate asupra lui Cristea si se alege cu un cartonas galben.

min.11 - Chamed are o actiune superba, trimite o pasa filtranta pentru Ely Fernandes, insa Balgradean iese la timp din poarta si retine.

min.4 - Rusescu trece pe langa deschiderea scorului la prima atingere a mingii.

min.3 - Balgradean retine la un sut din interiorul careului al lui Chamed.

ora 21:00 - STARTUL MECIULUI

Echipele de start:

Gaz Metan: Batista - Cretu, M. Constantin, Diallo, Busu - Fofana, Cristea - Olaru, Chamed, Ely Fernandes - Carlos Fortes.

Antrenor: Mihai Teja.

FCSB: Balgradean - A. Jakolis, Planic, Nedelcu, Jr. Morais - Ov. Popescu, Qaka - Man, Morutan, Fl. Coman - Rusescu.

Rezerve: A. Vlad - Pintilii, L. Filip, Gnohere, F. Tanase, R. Benzar, Teixeira.

Antrenor: Nicolae Dica.

FCSB se intoarce din Croatia, unde joi a avut un meci infernal pe Poljud cu Hajduk Split, terminat 0-0 in prima mansa a turului III preliminar Europa League. Din pacate pentru stelisti, doi fundasi s-au accidentat destul de grav si vor lipsi o buna perioada, e vorba de Balasa si Momcilovici.

Chiar si asa insa, oamenii lui Dica, la dorinta expresa a lui Gigi Becali, vor evolua cu rezervele in aceasta partida, pentru a se odihni in vederea returului de joi cu Hajduk.

Gaz Metan e marea surpriza a acestui debut de Liga 1, fiind pe locul 2 cu 7 puncte, fara infrangere, invingand acasa etapa trecuta Dinamo cu 3-2.

S-a vorbit mult in aceasta saptamana de o dorinta a celor de la FCSB de a-l aduce pe Carlos Fortes chiar de la Gaz, un atacant care a explodat cu 3 goluri in acest debut de campionat.

Partida va fi televizata de DigiSport, TelekomSport si LookTV.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#FCSB victorie Gaz Metan, #Gaz Metan FCSB live text, #cronica meci Liga 1 Gaz FCSB, #FCSB deplasare Liga 1 Gaz Metan , #rezultate