Liga 1: Rapidul gafaie spre Europa

Sambata, 07 Mai 2011, ora 22:56
2540 citiri
Liga 1: Rapidul gafaie spre Europa

Rapid Bucuresti a obtinut doar o remiza in partida disputata pe teren propriu cu FCM Targu Mures, scor 1-1, in prologul etapei a 32-a din Liga 1.

Cu gandul la consolidarea pozitiei a patra in Liga 1, giulestenii au inceput in forta partida si au dominat prima parte a meciului cu ardelenii lui Sabau.

Bozovici a dat tonul in careul oaspetilor, ratand doua ocazii mari in primul sfert de ora. La prima faza a fost deposedat in ultimul moment, iar apoi a fost blocat de portarul Balauru.

Goalkeeperul formatiei din Targu Mures s-a mai remarcat de doua ori, respingand excelent loviturile de cap care le-au apartinut lui Mihai Roman si Grigore.

In cele din urma, Balauru a fost invins in minutul 34 de Nicolae Grigore, care a profitat de un balon deviat nefericit de Iencsi si a inscris primul gol al intalnirii.

Rapidistii au continuat sarjele ofensive si cea de-a doua parte a jocului, ratand doua ocazii importante in primele 12 minute. Grigorie, de doua ori, si Bozovici au fost opriti pe rand de portarul advers si de bara.

Oaspetii au avut prima ocazie importanta abia in minutul 77, cand Coman l-a blocat pe Astafei dupa o greseala a defensivei giulestene. Bozovici a trecut imediat pe langa 2-0, sutul sau ratand cu o palma transversala.

Elevii pregatiti de Ioan Ovidiu Sabau au dat lovitura cu sase minute inainte de final prin Florin Dan, care l-a deposedat pe Olberdam si a sprintat pana in careul advers, de unde l-a invins pe Coman cu un sut in vinclul portii.

In urma acestei remize, Rapid a acumulat 53 de puncte si s-a distanta la 3 de rivalele de la Steaua si Dinamo, ratand sansa de a-si crea un avantaj linistitor pana la finalul campionatului. De cealalta parte, FCM Targu Mures aduna 45 de puncte si urca pana pe locul 8, depasind campioana CFR Cluj.

Echipele de start:

Rapid: Coman - Rui Duarte, Glauber, Antonio, Ezequias - Grigore, Lazar - Roman, Grigorie, Bozovici - Herea;

Rezerve: Straton, Vidanov, Ionita, Frunza, Olberdam, Ciolacu, Candido;

Antrenor: Marian Rada;

FCM Targu Mures: Balauru - Rus, Iencsi, Fernandes, Cazan - Vagner, Dan, Szilagyi, Astafei - Zaharia, Didi;

Rezerve: Danalache, Cordos, Vartic, Petcut, Munteanu;

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau.

Gigi Becali anunță o adevărată revoluție la FCSB. Câți jucători va aduce patronul echipei și câți Meme Stoica
Gigi Becali anunță o adevărată revoluție la FCSB. Câți jucători va aduce patronul echipei și câți Meme Stoica
Gigi Becali a anunțat noua sa strategie în materie de transferuri la club după ce va câștiga campionatul. FCSB este aproape campioană dar patronul FCSB vrea să ajungă în grupele Ligii...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Rapid Bucuresti, #FCM Targu Mures, #rezultate Liga 1, #Europa League , #rezultate
Comentarii
Poza costelus2011
costelus2011
rank 5
Daca gafaie tot asa...adio RAPID>