Liga 1: Remiza de infarct intre Targu Mures si Pandurii

Vineri, 30 Septembrie 2011, ora 23:19
1549 citiri
Liga 1: Remiza de infarct intre Targu Mures si Pandurii

Formatiile FCM Targu Mures si Pandurii Targu Jiu au terminat la egalitate, scor 3-3, partida disputata in cea de-a noua etapa a Ligii 1.

Meciul de la Targu Mures a avut o desfasurare halucinanta, mai ales pe final, cand s-au inscris trei dintre cele sase goluri.

Desi fazele de poarta n-au lipsit, primul gol al intalnirii a fost marcat abia in minutul 44. Veteranul Iencsi a deschis scorul pentru gazde dupa o deviere din patru metri, in urma unei respingeri a lui Lemnaru.

Oaspetii s-au dezlantuit in repriza secunda si au intors rezultatul, marcand de doua ori in cinci minute. Vranjes a restabilit egalitatea in minutul 59, inscriind direct din lovitura libera, in timp ce Cardoso a punctat pentru 1-2 in minutul 64, la capatul unui contraatac scoala.

Ardelenii, care au alergat asiduu dupa golul egalizator, au reusit sa marcheze pentru a doua oara in minutul 82, cand Cavalli l-a batut pe Mingote cu o lovitura de cap. Sase minute mai tarziu, gazdele au ramas in inferioritate numerica, Issa Ba fiind eliminat.

Finalul de meci a fost de-a dreptul nebun! Voiculet a inscris cu un sut la coltul lung in ultimul minut si toate indiciile duceau catre o victorie a gorjenilor. Subotici le-a dat insa peste cap socoteile elevilor lui Grigoras, egaland, in cel de-al treilea minut al prelungirilor, cu un sut din interiorul careului.

In urma acestui rezultat, Pandurii Targu iu a urcat pe locul trei in Liga 1, cu 15 puncte, insa poate pierde chiar si trei pozitii pana la finalul etapei.

De cealalta parte, FCM Targu Mures ocupa treapta a 13-a, cu 7 sapte puncte, la o singura "lungime" de ultima clasata, Concordia Chiajna.

Echipele de start:

FCM Targu Mures: Albut - Wagner, Iencsi, E. Nicu, Topic - Fl.Dan, Issa Ba, Ilyes, Bumba - Cavalli, Subotici;

Rezerve: Balauru - Bus, Gugu, Ruiz, D. Matei, Jamal, Celsinho;

Pandurii Targu Jiu: Mingote - A.Vlad, Pleasca, Viera, Cardoso - Voiculet, Pintilii, Vranjes - Lemnaru, Stromajer, Nistor;

Rezerve: Lazar - Rusu, Rada, Brata, Batin, Maxim, Grigoras.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#pandurii targu jiu, #FCM Targu Mures, #rezultate Liga 1 , #rezultate