Liga 1: Revelatia returului, invinsa la Sibiu

Duminica, 25 Martie 2012, ora 16:59
1352 citiri
Liga 1: Revelatia returului, invinsa la Sibiu

Vointa Sibiu a castigat partida disputata duminica, pe teren propriu, scor 1-0, cu Sportul Studentesc, in cadrul etapei cu numarul 23 din Liga 1.

Dupa ce au umilit-o pe Dinamo, chiar in Stefan cel Mare, si au remizat cu CFR Cluj, "studentii" au fost rapusi de Vointa Sibiu, "partenera" de suferinta in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Unicul gol al partidei a fost inscris inca din minutul doi, cand Iulian Popa l-a batut pe Lungu cu un voleu superb din afara careului, care a trimis balonul direct in vinclu.

Oaspetii au dat o replica timida in prima repriza, singura ocazie importanta avand loc in minutul 23, cand Postolache a intervenit salvator in propriul careu.

Ardelenii se putea desprinde la 2-0 in debutul reprizei secunde, dar Lungu s-a achitat excelent de sarcini, respingand in fata lui Popa si Zagrean.

In minutul 70, "studentii" au ramas in inferioritate numerica dupa ce Stancu a fost eliminat pentru un fault in postura de ultim aparator, dar egalitatea numerica a fost stabilita trei minute mai tarziu, cand Zagreab a fost trimis la cabine pentru o intrare dura la portarul Lungu.

In urma acestui rezultat, cele doua formatii au facut rocada in clasament. Vointa a urcat pe 13, cu 25 de puncte, in timp ce Sportul a picat pe 14, cu 24 de puncte, ambele ramanand in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Echipele de start:

Vointa Sibiu: Miron - Tanc, Apostol, Forika - Tatar, Postolache, Beza, Bunea - Burlacu, Popa, Zagrean;

Rezerve: Zavoi, Negut, Miclea, Bar, Nicola, Cigan, Straut;

Sportul Studentesc: Lungu - Dinca, Cioroianu, Farmache, Ciobanu - Ferfelea, Lazar, Novac, Lungu - Nistor, Dobre;

Rezerve: Ormenisean - Stancu, Serban, Popa, Ciubotariu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Vointa victorie Sportul, #rezultate Liga 1, #sportul studentesc, #Vointa Sibiu , #rezultate