Liga 1: "U" Cluj a invins dramatic Petrolul

Sambata, 20 August 2011, ora 23:23
1890 citiri
Liga 1: "U" Cluj a invins dramatic Petrolul

Universitatea Cluj a castigat meciul disputat, sambata, cu Petrolul Ploiesti, scor 3-2, contand pentru cea de-a patra etapa a Ligii 1.

Intalnirea de la Medias a avut o desfasurare incredibila si i-a tinut pe spectatori cu sufletul la gura pana in ultimul minut, care a fost decisiv pentru soarta celor trei puncte.

Ex-dinamovistul Claudiu Niculescu si-a adus echipa in avantaj dupa un sfert de ora de joc, executand impecabil o lovitura libera de la 25 de metri.

Oaspetii au adoptat aproape imediat un joc ofensiv si au reusit sa rastoarne tabela pana la pauza, inscriind de doua ori. Egalarea a venit in minutul 29, cand Pele a deviat in proprie poarta balonul sutat de Pompiliu Stoica, iar cel de-al doilea gol a fost reusit de Vali Negru, cu trei minute inainte de pauza, in urma unui sut senzational.

Partida a luat o cu totul alta turnura in repriza secunda, mai ales dupa ce oaspetii au ramas in inferioritate numerica odata cu eliminarea lui Apostu.

"Sepcile rosii" au egalat in minutul 60, prin Bostina, dupa care au ratat mai multe ocazii bune de a se instala la conducere. Adrian Cristea a obtinut un penalti in minutul 71, intr-un duel cu Straut, dar Pacurar a trimis slab in stanga lui Zendeli si portarul macedonean al Petrolului a reusit sa respinga.

Tony a adus toate cele trei puncte in contul gazdelor in ultima secunda de joc, inscriind cu o lovitura de cap din interiorul careului.

Cu trei victorii din patru meciuri, Universitatea Cluj a acumulat noua puncte si a urcat pe locul doi in Liga 1, cel putin pana duminica. Petrolul ramane cu patru puncte, in jumatatea inferioara a ierarhiei.

Echipele de start:

Universitatea Cluj: Popa - Ungurusan, Szukala, Pele, Grecu - Pacurar, Marinescu, Bostina - Cristea, Toni, Niculescu;

Rezerve: Matache, Abrudan, Bazzi, Grozav, Cojocnean, Achim, Naser;

Petrolul Ploiesti: Zendeli - Straut, Sipovic, Barbu, Pompiliu Stoica - Enescu, Barbulescu, Apostu - Fl.Dumitru, Negru, Oprita;

Rezerve: Zimmerman, Mitea, Milea, Komazek, Mihai Tudor, Borza, Stoimirovici.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Două rezerve au marcat în două minute: cum s-a terminat meciul dintre Universitatea Cluj și Petrolul
Două rezerve au marcat în două minute: cum s-a terminat meciul dintre Universitatea Cluj și Petrolul
Echipa Petrolul Ploieşti a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia Universitatea Cluj, în etapa a patra din play-out-ul Superligii. Petrolul a marcat golurile victoriei în...
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
#universitatea cluj, #petrolul ploiesti, #rezultate Liga 1 , #rezultate